۳۰ خرداد ۱۳۸۵، ۱۶:۳۴

اولين كاردار سفارت ايران در لبنان:

چمران در سراسر زندگي اش در اوج بود

چمران در سراسر زندگي اش در اوج بود

امير كمالي ضمن بيان اينكه با مطالعه زندگي شهيد چمران او را مردي هميشه در اوج مي يابيم، تصريح كرد: چمران تنديس خوبيها و بهترين بهانه براي ترغيب انديشه ها و انگيزه ها است و وجود او پس 25 سال گذشت زمان از پايان حيات ظاهري اش همچنان الهام بخش و تأثير گذار است.

محمد مهدي امير كمالي در گفتگو با خبرنگار گروه دفاع مقدس خبرگزاري مهر در خصوص شخصيت شهيد دكتر مصطفي چمران گفت: تاريخ معاصر ما افتخار حضور مرداني بزرگ را در متن خود دارد كه براي دفاع از ناموس فضائل بشري تلاشهاي مؤثر و خدمات ارزشمند و فداكاريهاي بزرگ داشته اند و شهيد چمران يكي از پر فروغ ترين ستارگان مسير تكامل و سعادت ملت ايران است.

مردي كه در تمام فصول زندگي به برتري و اوج هايي بلند دست يافته بود ، وجودي با مؤلفه هاي گوناگون كه نه تنها در زمان خود بلكه پس از خود نيز حديث سرافرازي مي گردد و از امام و مقتدايش عنوان «مرد خدا» را كه تنها آناني كه بي هياهيوي سياسي و خود نمايي ها كار و تلاش مي كنند ، دريافت مي كند.

اولين كاردار سفارت ايران در لبنان خاطر نشان كرد: در باور دوستان و يارانش و تمام كساني كه او را مي شناختند تنديس خوبيها و بهترين بهانه براي ترغيب انديشه ها و انگيزه ها است و با وجود 25 سال گذشت زمان از پايان حيات ظاهري اش همچنان الهام بخش و تأثير گذار است و در چشم و دل اهل نظر، گنجينه اي در عرفان معاصر محسوب شده و حيات معنوي وي استمرار مي يابد.

وي با بيان اينكه با مطالعه زندگي شهيد چمران او را مردي هميشه در اوج مي يابيم، تصريح كرد: در ترسيم منحني كمال بيشتر انسانها، نقاط برجسته و افتخار آفريني وجود دارد اما كمتر ديده شده است كه فردي سراسر زندگانيش همه در اوج و افتخار سپري شده باشد و همواره با برتري و عظمت هاي راستين قرين بوده باشد. به ويژه كساني كه دو بار زندگي مي كنند ؛ يكبار زمانيكه در ميان ما هستند و با ما زيسته اند اما حجاب معاصرت مانع از درك و شناخت ما نسبت به آنان مي گردد و زماني كه از ميان ما هجرت كردند كتاب زندگاني آنان را بازخواني مي كنيم و اين زندگاني دوباره آنان ميان ماست.

دكتر اميركمالي ضمن برشمردن وجوه شخصيتي دكتر چمران بر لزوم تبيين و باز شناسي آن تأكيد كرد و افزود: علاوه برفعاليت هاي نظامي و سياسي كه شهيد چمران داشت به برخي از ابعاد شخصيتي ايشان كمتر پرداخته شده است كه به طور نمونه مي توان به موقعيت علمي و تخصصي، ابتكارات و اختراعات ، هنر آفريني، علوم ماوراء حسي ، عرفان و ادبيات، مبارزات ملي و اجتماعي ، تشكيلات و سازمان دهي جريانات فرهنگي و سياسي خارج از كشور، نقش تعيين كننده ايشان در حركت هاي تاريخي خاورميانه، نقش تربتي و مديريتي ايشان بر منابع انساني و... اشاره نمود.

وي خاطر نشان كرد: دكتر چمران را امروز خوب مي توان شناخت و تعريف نمود، بايد بررسي كرد كه چگونه مي توان انسان هايي چون او تربيت نمود. دكتر چمران به خاطر حساسيت هاي ويژه اي كه از دوران كودكي و نوجواني نسبت به مسائل انساني داشت و به منظور مبارزه با ظلم و استبداد در ايران ، امريكا و سپس مصر و لبنان با هدف پيوستن به جريان عدالت خواهي هجرت مي كند. از همه تعلقات و وابستگي ها و موقعيتها مي گذرد و از بهترين و پيشرفته ترين نقطه جهان به يكي از فراموش ترين منطقه جغرافيايي آن زمان يعني جنوب لبنان پا مي گذارد و به ميان محرومين مي آيد و در كنار ملتي مظلوم و تحقير شده كه جز خدا هيچ كسي را ندارند مهمترين استراتژي اجتماعي ، سياسي، فرهنگي و نظامي را پايه گذاري مي كند.

کد خبر 342254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha