به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه اينديپندنت ، زلماي خليل زاد در نامه خود كه در تاريخ 6 ژوئن (16 خرداد) به وزارت امورخارجه آمريكا فرستاده، نوشته است : كارمندان عراقي شكايت كرده اند گروههاي شبه نظامي تاثيرمنفي بر زندگي روزمره مردم داشته اند. مردم عراق مي گويند كه قطع برق و افزايش بهاي سوخت كيفيت زندگي آنها را كاهش داده است.
خليل زاد در اين نامه به صراحت از مشكلات خدمات رساني در عراق و قطع طولاني جريان برق در اين كشور اشاره كرده و آورده است : دماي هوا در بغداد به 46 درجه رسيده است و كارمندان همگي تاكيد دارند كه در هر شش ساعت ، فقط يك ساعت برق دارند.
ادامه نا امني در سايه ضعف مفرط دهها هزار نظامي آمريكايي و متحدانشان از ديگر محورهاي نامه خليل زاد به رايس است كه خليل زاد مي نويسد: يكي از كارمندان به ما اطلاع داد كه برادر ناتني وي دزديده شده است.
خليل زاد در بخشي ديگر از اين نامه از اختلافات قومي و مذهبي سخن گفته است و نوشته است : همچنين اختلافات قومي و مذهبي به موضوع مطبوعات عراق تبديل شده است.
سفير آمريكا در عراق در اين نامه ادعا كرده است كه قدرت اصلي در دست شبه نظاميان است و دولت مركزي مسئوليتي ندارد.
نگراني و ترس افرادي كه براي سفارت آمريكا فعاليت مي كنند از احتمال حملات مسلحانه از ديگر مواردي است كه در نامه خليل زاد به آن اشاره شده است.
ديگر نكته اي كه در نامه خليل زاد به رايس آمده است : انزجار عمومي از نظاميان آمريكايي در عراق است كه به گفته خليل زاد اين مسئله سبب شده است، عراقي هايي كه براي آمريكا كار مي كنند، جرات نمي كنند اين مسئله را حتي براي خانواده هايشان فاش كنند.
اين در حالي است كه بوش و توني بلر نخست وزير انگليس همواره از جنگ عراق دفاع كرده اند و بر حضور مداوم نظاميان خود در اين كشور اصرار مي كنند.
قراراست پنتاگون حدود 21 هزار نظامي تازه نفس خود را براي جايگزين كردن نيروهاي قديمي ، به عراق اعزام كند.
نظر شما