به گزارش خبرگزاري مهر ، جردن تايمز در تحليلي آورده است : كارت هاي بوش بوسيله مشاورانش به كار گرفته شد كه بسيار ضعيف بود و واقعاً براي تحت تاثير قرار دادن طرف هاي گفتگو يعني "ولفگانگ شوسل" صدر اعظم اتريش به عنوان رئيس اتحاديه اروپا و "خوزه باروسو"رئيس كميسيون اروپايي ، نبود.
به گزارش مهر، روز گذشته بوش در كنفرانس مطبوعاتي خود به همراه مقامات ارشد اتحاديه اروپا بار ديگر ايران را تهديد كرد در صورتي كه به پيشنهاد پاسخ مثبت ندهد با اقدامات شوراي امنيت رو به رو خواهد بود.
بوش همچنين اعلام كرد كه در صورتيكه ايران غني سازي را به عنوان پيش شرط گفتگوها كنار نگذارد آمريكا وارد مذاكرات نخواهد شد.
به عقيده "مايكل جانسن" نويسنده اين تحليل ، بوش و تحفه اش در اين نشست جدي گرفته نشد. در عوض آمريكايي ها از نشست وين به عنوان فرصتي براي تائيد مجدد ديدگاه هاي تند و علناً تقابل گرايانه براي افكار عمومي اين كشور در قبال نظام سياسي ايران استفاده كردند و اين امر زماني اتفاق افتاد كه بوش تشويق هاي اروپا را مورد تائيد قرار داد و قول داد تا بطور مشروط در گفتگوهاي چند جانبه با تهران شركت كند.
رسانه هاي آمريكا اين رويكرد آمريكا را پس از مناقشه اي طولاني بين واقع گرايان به رهبري "كاندوليزا رايس" وزير امور خارجه آمريكا از يك طرف و تندروها به رهبري "ديك چني" معاون رئيس جمهور و "دونالد رامسفلد" وزير دفاع آمريكا از سوي ديگر عنوان كردند و آخرين اظهار نظر بوش نشان مي دهد كه اين رقابت همچنان ادامه دارد و به نظر مي رسد كه وي حداقل در شرايط كنوني به سمت تندروها متمايل است.
به گزارش مهر در همين رابطه پيشتر تحليگران از اعتماد بيش از حد بوش به رايس وزير امور خارجه آمريكا خبر داده بودند و واشنگتن پست در تحليلي نوشت كه رويكرد بوش به گفتگوها تحت تاثير وزير امور خارجه اش قرار دارد كه چندان خوشايند چني و رامسفلد نبوده است.
به عقيده اين نويسنده موضع تهاجمي بوش مي تواند دولت هاي اروپايي را از آن كشور دور كند به خاطر اينكه سياست هاي بوش شهروندان اروپا را ناخشنود كرده است و بر اساس نظر سنجي ها شهروندان چند كشور اروپايي سياست هاي آمريكا را قبول ندارند و آن را تهديد براي صلح امنيت جهاني مي دانند.
بوش روز گذشته اين مسئله را كه برخي از نظر سنجي ها حكايت از آن دارند كه آمريكا خطرناكتر از ايران است مسخره خواند.
اين اقدام ، واكنش به رفتاري بود كه اخيراً برخي از شهروندان اروپايي داشته اند و اين نشان مي دهد كه محبوبيت بوش در بين اين شهروندان و محبوبيت دولتمرداني كه از دولت آمريكا نيز حمايت مي كنند به پائين ترين حد خود نزول كرده است.
در ادامه اين تحليل با اشاره به بي اعتباري سياست هاي بوش در دو سطح افكار عمومي و دولت ها اشاره مي كند كه تنها دو كشور دست راستي اسپانيا و ايتاليا بوش را در لشكركشي به عراق مورد حمايت قرار داده و با وي همراه شدند و اتهامات بوش عليه ايران در زمينه تسليحات هسته اي نيز اعتباري در اروپا و ديگر نقاط ندارد به خاطر اينكه وي با استفاده از اين اتهامات دروغين درباره تسليحات كشتار جمعي در صدد توجيه سياستهاي خود براي تغيير نظام در ايران است.
به گزارش مهر، جردن تايمز در ادامه مي نويسد: بوش اميدوار است كه آژانس بين المللي انرژي اتمي به ادعاي وي در زمينه نقض مقررات از سوي ايران رسيدگي كند در حاليكه آژانس تاكنون نتوانسته است نقضي را در اين باره تائيد كند و تهران نيز به بازرسان آژانس اجازه بازرسي از تاسيسات هسته اي خود را داده است.
جردن تايمز در ادامه همچنين با اشاره به محبوبيت 31 در صدي بوش در مقابل محبوبيت 71 درصدي "محمود احمدي نژاد" رئيس جمهور ايران، ادامه مي دهد كه دولت ايران با استفاده از چنين فاكتوري از موضوع هسته اي براي جلب حمايت هاي داخلي استفاده كرده و از ديگر سو مسائلي را مانند فساد اقتصادي دنبال مي كند كه حس و مسئله مشترك همه ايرانيان است.
نظر شما