۱۲ تیر ۱۳۸۵، ۱۴:۴۲

در جمع خبرنگاران عنوان شد :

ايجاد خط ويژه در بزرگراه ها نياز به كارشناسي بيشتري دارد

ايجاد خط ويژه در بزرگراه ها نياز به كارشناسي بيشتري دارد

طرح ايجاد خطوط ويژه در بزرگراه ها براي اجرايي شدن بايد در شوراي عالي ترافيك تصويب و ابلاغ گردد و اجراي آزمايشي آن در بزرگراه چمران نيز نشان مي دهد كه اين طرح نياز به كار كارشناسي بيشتري دارد كه در آينده نزديك نتايج تحقيقات اعلام مي شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، فرمانده انتظامي تهران بزرگ امروز در حاشيه ملاقات مردمي با شهروندان تهران در مركز نظارت همگاني ناجا (197) ، به خبرنگاران گفت: اجراي هر طرح ترافيكي در حوزه اختيارت شوراي عالي ترافيك است و بايد از مجراي اين شورا بگذرد اما اگر ناجا يا شهرداري تهران نيز طرح هايي در رابطه با بهبود وضعيت حمل و نقل و ترافيك داشته باشند ، به طور آزمايشي اجرا شده و اگر نتايج آن مثبت بود بايد مراحل قانوني آن طي شود.

به گفته سردار مرتضي طلايي ، طرح آزمايشي ايجاد خطوط ويژه در بزرگراه چمران نيز اگر پاسخ مثبت داد و كمك حال مردم بود نظر كارشناسي را براي تصويب در شوراي عالي ترافيك ارائه مي دهيم.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با تاكيد بر اينكه اين طرح فقط در صورت تصويب در شورا قابل اجرا است ، اظهار داشت: اگر نظر كارشناسي منفي بود طرح اجرا نمي شود و بررسي ها نشان مي دهد در ساعات اوليه شب به دليل حجم بالاي ترافيك عدم ورود به خط ويژه ناممكن است ولي در طول روز مشكل كمتر است اما اظهار نظر نهايي را كارشناسان نيروي انتظامي ارائه مي دهند.

وي در ادامه در خصوص خطر افزايش استفاده از سلاح هاي سرد و گرم ابراز نگراني كرد و افزود: مسئولان ذي ربط بايد قبل از اينكه كشور با مشكلات ناشي از ورود سلاح گرم قاچاق مواجه شود تمهيدات لازم در مورد اعمال مجازات هاي باز دارنده و جلوگيري ازورود و كشف سلاح هاي قاچاق انجام داد.

طلايي اضافه كرد: 90 درصد سرقت هاي به عنف و زورگيري در سطح شهر با استفاده از سلاح سرد صورت مي گيرد ، نسبت اعمال مجازات و مجازات ها براي حمل كنندگان و استفاده كنندگان از سلاح سرد بايد به حدي باشد كه كسي اجازه اين كار را به خودش ندهد.

وي گفت: اگر دستگاه قضائي به مانند برخورد با اراذل و اوباش و افراد شرور ، مجازات هاي سنگيني در اين زمينه اعمال كند ، آمار سرقت به عنف با سلاح سرد و جرائم به عنف كاهش خواهد يافت.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با تاكيد بر اينكه در مرحله نخست اجراي طرح نجات بين 500 تا 600 معتاد وارد اردوگاه شده و تحت درمان قرار گرفتند ، افزود: از دستگيرشدگان مرحله اول هم اكنون 50 نفر باقيمانده و روزهاي پاياني درمان را طي مي كنند و پس از اينكه افراد بيرون آمدند مرحله دوم طرح نجات اجرا شده و به ميزان ظرفيت اردوگاه افراد معتاد با شاخص هاي مورد توافق جمع آوري و منتقل مي شوند.

وي همچنين در خصوص ملاقات مردمي امروز خود گفت: امروز حدود 300 شهروند مراجعه حضوري داشته و 100 تماس تلفني نيز انجام شد. از مجموع اين تماس ها 20 مورد مربوط به عملكرد و رفتار ماموران بوده و 80 مورد مربوط به موضوعات مختلف از قبيل حضور كارگران فصلي در سطح شهر ، مناطق آلوده به افراد معتاد ، مزاحمت ها ، افراد شرور ، وقوع سرقت و... بوده است. 

کد خبر 347803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha