به گزارش خبرگزاري مهر ، پيمان فروزش افزود: خانواده ها به خصوص كودكان استان سيستان و بلوچستان به شكل نگران كننده اي با مشكل سوء تغذيه مواجه هستند.
وي اظهار داشت: مشكل سوء تغذيه درصد مرگ مادران را در استان افزايش داده كه اين مسئله از موانع توسعه نيز به شمار مي آيد.
فروزش با اشاره به مشكلات عديده استان سيستان و بلوچستان در زمينه بهداشتي و درماني گفت: بيماري هاي پوستي و كمبود پزشك مردم اين استان را به شدت رنج مي دهد.
وي با تاكيد بر محروميت استان سيستان و بلوچستان و مرز مشترك آن با افغانستان ، در مرحله بعد مسائل آموزشي و فرهنگي را از مشكلات عمده استان عنوان كرد.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس در ادامه ، آموزش هاي حاشيه نشينان شهرهاي بزرگ استان را عامل جلوگيري از بروز مشكلات اجتماعي و امنيتي در استان دانست.
فروزش عزم و اراده هماهنگي را با حضور نيروهاي جوان و زبده، براي حل مشكلات اين استان خواستار شد و اظهار داشت: كمك هاي مختصر سبد غذايي كمك چنداني به استان نمي كند.
نماينده مردم زاهدان با اشاره به فعاليت جوانان در قالب اردوهاي هجرت بسيج سازندگي در استان ، گفت اين اردوها نياز به برنامه اي مدون و حضور مستمر جوانان براي محروميت زدايي استان دارد.
وي با اشاره به محدوديت توان نيروهاي استان افزود: تاكنون اين نوع فعاليت ها مشكلات استان را به طور مقطعي حل كرده كه اميدواريم با كمك جوانان و حضور پايداري نيروي بسيج در استان، محروميت استان به زودي ريشه كن شود.
فروزش به تاثير مثبت اين اردوها روحيه و حس جوانان اشاره و تصريح كرد: جوانان در اين اردوها با ايجاد امنيت براي مردم خود ، نگاهي تازه به امنيت پايدار در استان ايجاد مي كنند.
بنابراين گزارش ، اردوهاي هجرت بسيج سازندگي با هدف ارائه خدمات بهداشتي رايگان به 35 هزار نفر از اهالي محروم استان سيستان و بلوچستان ، از هفته گذشته آغاز شده است.
همچنين نوسازي 28 مدرسه و واحد آموزشي از جمله اقداماتي است كه از هفته گذشته در قالب اين اردوها در سيستان و بلوچستان آغاز شده است.
نظر شما