۱۸ تیر ۱۳۸۵، ۹:۵۴

كميته هاي كاري راه اندازي خبرگزاري جوانان تشكيل شد

مشاور رئيس سازمان ملي جوانان از تشكيل 6 كميته كاري با هدف راه اندازي خبرگزاري جوانان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، ميثم مظفر در دومين نشست مديران نمايندگي هاي استان سازمان پيرامون راه اندازي خبرگزاري جوانان اظهار داشت: اين كميته ها بايد 28 پروژه را به انجام برسانند تا خبرگزاري راه اندازي شود. اين كميته ها موظف هستند به صورت هفتگي گزارش كار خود را در اختيار رئيس سازمان ملي جوانان قرار دهند.

وي با تاكيد بر ايجاد ستادي با هدف توليد جريان خبري در حوزه جوانان ، گفت: اگر نخواهيم وارد فعاليت هاي اجرايي شويم لازم است ، ستاد خبري داشته باشيم تا به صورت گسترده موضوعات مرتبط با جوانان را مطرح كنيم و علاوه بر اين بسياري از اقدامات دولت در حوزه جوانان را به اطلاع عموم برسانيم. در صدد آن هستيم كه به واسطه اين خبرگزاري شبكه ارتباطي جوان را ايجاد كنيم ، اين شبكه نه تنها يك خبرگزاري محسوب مي شود كه از ظرفيت هاي مناسب سازمان در ارتباط با ستاد ساماندهي امور جوانان و ستاد ساماندهي اوقات فراغت نيز بهره خواهد گرفت.

مظفر تصريح كرد: براي راه اندازي خبرگزاري ، طرح هايي در مورد تحقيق و پژوهش پيرامون خبرگزاري هاي موجود  و آسيب شناسي نقاط قوت و ضعف آنها ، طراحي هندسه فعاليت هاي خبرگزاري ، بررسي ظرفيت هاي درون سازماني و برون سازماني ، امور فني راه اندازي خبرگزاري و توسعه مديريت خبرگزاري را مورد مطالعه و بررسي قرار مي دهيم.

وي در ارتباط با طرح ساماندهي ايده هاي جوانان اظهار داشت: بنا به نظر رئيس سازمان ملي جوانان مسئوليت گروه مشاوران جوان را بر عهده داشتيم. در اين راستا مكانيسمي را براي ارتباط با عموم جوانان و به ويژه جوانان خوشفكر كشور پيش بيني كرديم و براي اجراي طرح بانك ايده ، برنامه  ريزي هاي لازم را ارائه داديم.

مشاور رئيس سازمان ملي جوانان در بيان هدف اصلي اين طرح گفت: رصد افراد خوش فكر جامعه هدف اصلي اين طرح بوده است. در همين رابطه بانك اطلاعاتي اينترنتي براي ساماندهي ايده ها و همچنين جمع آوري و تدوين ايده هاي دانشگاهيان در خصوص مسائل جوانان ، طراحي شد.

وي با اشاره به تقسيم بندي ايده ها در قالبهاي قشري و موضوعي گفت: در نظر داريم اين طرح  را در حوزه هاي موضوعي چون ازدواج جوانان ، مسكن و مسائلي از اين قبيل كه نياز به همفكري و هم انديشي دارد، به اجرا برسانيم. طرح بانك ايده ها فعاليت خود را براي تحقق آرمان كابينه 70 ميليوني آغاز كرد و به سرعت فعاليت خود را ادامه داد.

مظفر در ادامه افزود: اين ايده ها متناسب با كميسيون هاي هشتگانه طبقه بندي مي شود و هيئت داوران آنها را مورد بررسي قرار مي دهند. در پايان ايده هاي برتر انتخاب شده و به رئيس جمهوري ارائه مي شود تا به اين ترتيب براي عملياتي كردن ايده ها اقدامات لازم صورت گيرد. علاوه بر اين در نظر داريم كتاب ايده هاي برتر را نيز به انتشار برسانيم. اين طرح به منزله طرح ارتباط نخبگان با دولت است.

وي با اشاره به اينكه تاكنون 3 هزار ايده دريافت شده ، افزود: به دليل آنكه استقبال مناسبي از اين طرح شده است ، زمان دريافت ايده ها تا پايان تير ماه جاري تمديد شد.

کد خبر 350257

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha