۱۲ آبان ۱۳۸۲، ۱۳:۵۱

دبيركل مجمع متخصصين:

جبهه مشاركت حتي در تشكيلات خود نيز نتوانسته است دمكراسي را حاكم كند

خسرو نصيري زاده دبيركل مجمع متخصصين ايران گفت: جبهه مشاركت تاكنون حتي در درون تشكيلات خود نتوانسته است، دمكراسي را حاكم كند.

به گزارش خبرنگار سياسي مهر، وي امروز در جمع خبرنگاران افزود: مشكل جبهه مشاركت مشكل درون ساختاري آنها در درون خود است. اين جبهه نتوانست مردم سالاري را نهادينه كند و پيام ما به جبهه مشاركت اين است كه ساختار خود را لااقل بر اساس اساسنامه خود شكل دهد.
نصيري زاده تصريح كرد: پايگاه اجتماعي احزاب درجامعه ضعيف است و احزاب نمي توانند تاثير چنداني در جلب مشاركت مردم داشته باشند.
وي خاطرنشان كرد: وقتي حزبي در انتخابات شوراها شكست خورد نبايد اقدام به فرافكني كند و نتايج انتخابات را زير سوال ببرد.
نصيري زاده تصريح كرد: اگر احزاب استراتژي مدون و مشخصي داشته باشند و مسئوليت حضور خود در جامعه را بپذيرند، به طور يقين بهتر مي توانند عمل كنند.
دبيركل مجمع متخصصين در ادامه با اشاره به علل افول و ناپايداري احزاب، گفت: به دليل اينكه احزاب بيشتر فرزند حاكميت بوده و منتسب به ملت نبوده اند، نتوانسته اند كارآمدي لازم را كسب كنند.
وي اضافه كرد: فاصله بين انتظارات عمومي و واقعيت هاي موجود بسيار زياد است، به همين علت پاسخگويي به مطالبات مردم مشكل شده است.
نصيري زاده با تاكيد بر اينكه ملت ايران هميشه از احزاب گذر كرده و به منافع ملي انديشيده است، خاطرنشان كرد: مجمع متخصصين اگر با ملت باشد موفق خواهد بود اما اگر از انتظارات مردم دور شود بدون شك به همان جايي خواهيم رفت كه احزاب ديگر رفتند.
وي تاكيد كرد: مجلس ششم از همه ظرفيت هاي قانون اساسي براي پاسخگويي به مطالبات مردم استفاده نكرده است و اين مساله يكي از نقطه ضعف هاي مجلس ششم بوده است.
نصيري زاده ادامه داد: نهاد رهبري و مجمع تشخيص مصلحت نظام داراي ظرفيت هاي خوبي براي پاسخگويي به مطالبات مردمي هستند.
وي با تاكيد بر اينكه تضعيف اركان نظام به نفع هيچ كس نيست، اضافه كرد: به طور يقين وقتي يك ركن تضعيف شد در مقابل كسي مي آيد و ركن مقابل را تضعيف مي كند كه اين مساله به نفع كشور نيست.
دبيركل مجمع متخصصين با اشاره به اينكه كشور اكنون به آرامش، عقلانيت و منطق گرايي نياز دارد، خاطرنشان كرد: هر حزب يا گروه سياسي قصد تشنج آفريني در فضاي سياسي را داشته باشد بي شك بيشترين ضربه را خود خواهد خورد.
وي افزود: با گروه هايي كه مواضع خودشان را با ما نزديك ديده اند جلسات مشتركي برقرار مي كنيم و قصد داريم با تعامل با گروه هاي سياسي بتوانيم به اتفاق نظر دست يابيم.
نصيري زاده اعلام كرد: از دبيران كل همه گروهها و احزاب به طور رسمي دعوت به عمل آورده ايم و تا 15 روز ديگر جلسه مشتركي با آنها خواهيم داشت و اميدوارم با تعامل با همه گروهها بتوانيم ليست مناسبي را به مردم ارايه بدهيم.
وي در ارتباط با برقراري روابط با آمريكا، اظهار داشت: اصل عادي سازي روابط بين ايران و آمريكا را منتفي نمي دانيم اما بسترسازي براي برقراري سطوحي از روابط را مستلزم ايجاد حسن نيت دو جانبه و ظرفيت هاي مناسب در هر دو كشور مي دانيم.
نصيري زاده با تاكيد بر سه اصل برابري، تامين منافع ملي و حفظ پرستيژ ملت ايران در سياست خارجي كشور، خاطرنشان كرد: دولت بايد بتواند قدرت سياسي بيافريند تا مذاكره با كشورهاي خارجي قانوني نه كشورهايي كه به رسميت نمي شناسيم در قالب اين اصول شكل بگيرد.
وي با تاكيد بر اينكه ما به دنبال ايجاد خط سوم در كشور كه هسته مركزي آن را متخصصان تشكيل مي دهند، هستيم خاطرنشان كرد: در جامعه اي كه 80 درصد ثروت كشور در دست 3 درصد و 20 درصد ديگر در دست 97 درصد قرار دارد، عدالت اجتماعي معنايي ندارد و از سويي فضاي مقررات كشور يك سيستم مفسده انگيز را ايجاد كرده و بايد براي تدوين قوانيني جديد و كارآمد اقدام عملي صورت گيرد.

کد خبر 35134

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha