مهندس خليل افشار در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در مشهد، اظهار داشت: دوران كارآموزي زمينه بسيار مناسبي براي ورود هنرجويان به بازار كار است كه تحقق حضور كارآموزان در بازار كار به صورت فعال نيازمند استفاده بهينه از اين دوران است.
وي با توجه به استقبال هنرجويان و خانواده آنان ، افزود: با توجه به استقبال هنرجويان از آموزش هاي فني حرفه اي ، اين آموزش ها يكي از موثرترين زمينه هاي حضور افراد در بازار كار به شمار مي رود.
كارشناسان مسئول آموزش فني حرفه اي سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوي گفت: سرانه هر دانش آموز سالانه 20 هزار تومان بر آورده شده كه در خراسان رضوي 125 هزار هنرستان داير است كه 27 هزار نفر هنرجو در اين هنرستانها مشغول به تحصيل هستند.
وي ازدياد نيروي انساني در برخي از رشته ها را يكي از مهم ترين مشكلات موجود بر شمرد و تصريح كرد: نيروي انساني بايد متناسب با توسعه مناطق و رشته ها پيش رود ، چرا كه در خراسان رضوي فقط 10 آموزشكده فني و حرفه اي وجود دارد كه 3 آموزشكده ويژه خواهران است.
افشار افزود: هم اكنون با توجه به اشباع شدن برخي رشته ها به ويژه حسابداري و كامپيوتر از پيشرفت و توسعه آموزش اين حرف جلوگيري مي شود ، چرا كه ادامه تحصيل و اشتغال در اين رشته ها كامل شده و علاوه بر آن به ازاي هر 100 نفر شركت كننده در كنكور فقط 5 نفر وارد دانشگاه ها مي شوند.
نظر شما