مهندس مهدي نويد ادهم در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، درباره لزوم تغييرات محتواي كتاب هاي آموزشي گفت: از آنجا كه در شرايط فعلي نوآوري و تحولات محيطي در دانش بشري با سرعت فراوان حركت مي كند ، ايجاد تغييرات و به روز كردن كتاب هاي درسي واقعيتي اجتناب ناپذير به شمار مي رود.
وي تغييرات كتاب هاي درسي را در راستاي تطبيق آنها با تحقيقات و يافته هاي جديد علمي عنوان كرد و در پاسخ به عدم تناسب چگالي علمي كتاب هاي درسي و توانايي دانش آموزان و معلمان در يادگيري و ياد دهي اين مقدار مطلب علمي ، گفت: بر اساس مطالعات تطبيقي كتاب هاي درسي ايران و ساير كشورها در حجم متعادلي قرار دارد.
رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي ، وزارت آموزش و پرورش را حافظ سواد ملي دانست و اضافه كرد: هر شهروند ايراني بايد داراي حداقلي از دانش در رشته هاي مختلف باشد.
وي در همين خصوص تاكيد كرد: در مجموعه آموزش و پرورش تكيه بر انتقال افراطي معلومات به ذهن دانش آموزان موجب آسيب پذيري اين افراد شده است. بنابراين بايد علاوه بر انتقال اطلاعات و معلومات به همراه آموزش ، " تربيت فرزند خوب " را نيز سرلوحه برنامه هاي آموزشي قرار دهيم.
نويد ادهم ، رسيدن به اين آرمان را مبني بر تغيير رويكرد آموزش و پرورش در زمينه كتاب هاي درسي ، روش تدريس ، شيوه هاي ارزيابي و با توجه به آموزش با نگاه فرهنگي و تربيتي عنوان كرد.
نظر شما