عباس حاجي آقالودر گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهرافزود: با وجود اينكه جشنواره الگوهاي تدريس از سال 71 برگزار مي شود ، تا كنون منجر به توليد محتوايي فني و علمي در زمينه الگوهاي تدريس نشده است.
وي ضمن تاكيد بر اينكه الگوهاي ارايه شده با امكانات و شرايط كشور ما سازگار نيستند، در نتيجه در بسياري از موارد اجراي اين الگوها در مدارس كشور ممكن نيست ، افزود: در حال حاضر هيئتي سه نفره از اساتيد دانشگاه تربيت معلم و تيم كارشناسي از دفتر آموزش و پرورش ابتدايي در حال ساماندهي طرح هاي ارايه شده در جشنواره الگوهاي تدريس هستند و كتاب الگوهاي تدريس بومي براي معلمان ابتدايي تا دو ماه ديگر در اختيار معلمان قرار مي گيرد.
وي ادامه داد: در سال هاي قبل دستاوردهاي اين جشنواره بدون استفاده رها مي شد و هدف از برگزاري آ نها فقط ايجاد انگيزه در معلمان براي تفكر درباره روش هاي تدريس بهتر بود ، اما امسال پس از انتخاب الگوهاي تدريس برتر دلايل عقلي و منطقي و همچنين پيامدهاي آموزشي و پرورشي الگو نيز مطرح شد و هيئت علمي دانشگاه تربيت معلم الگوهاي منتخب شده را اعتبار بخشي و آنها را به صورت طرح هايي قابل ارايه كردند.
مديركل دفتر آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش افزود: ممكن است كتاب الگوهاي تدريس معلمان ابتدايي كامل نباشد اما اولين قدم براي بومي كردن الگوهاي تدريس كشور است.
نظر شما