۲۵ تیر ۱۳۸۵، ۱۲:۰۹

معاون آموزشي وزارت بهداشت در جمع خبرنگاران خبر داد (2)

اجراي برنامه توانمندسازي اعضاي هيئت علمي / تخصيص بودجه به خريد تجهيزات پزشكي دانشگاه هاي علوم پزشكي

اجراي برنامه توانمندسازي اعضاي هيئت علمي / تخصيص بودجه به خريد تجهيزات پزشكي دانشگاه هاي علوم پزشكي

معاون آموزشي و امور دانشجويي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در تشريح نتايج چهارمين نشست معاونين آموزشي دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور به اجراي برنامه توانمندسازي اعضاي هيئت علمي و تخصيص بودجه به خريد تجهيزات پزشكي و كمك آموزشي به دانشگاه هاي علوم پزشكي اشاره كرد.

اجراي برنامه توانمندسازي اعضاي هيئت علمي 

به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر "محمد علي محققي" روز گذشته در جمع خبرنگاران افزود: توانمندسازي اعضاي هيئت علمي از جمله برنامه هاي مهم وزارت بهداشت است كه طي برنامه منسجمي عموم مربيان دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور در برنامه هاي آموزشي عرصه هاي عمومي و تخصصي آموزش پزشكي شركت مي كنند و به اين ترتيب به دوره هاي بالاتر ارتقاء مي يابند.

وي افزود: برنامه توانمند سازي در مرحله اول 200 مربي آموزشي دانشگاه هاي علوم پزشكي جنوب شرقي كشور را در بر مي گيرد كه در چهار گروه دوره هاي خود را به صورت يك تور علمي - پژوهشي مي گذرانند. اين گروه ها به تناوب در مركز مطالعات توسعه و آموزش پزشكي دانشگاه هاي كرمان، رفسنجان، يزد، قم، تهران، شهيد بهشتي، ايران، مازندران و مشهد دوره هاي عمومي خود را مي گذرانند و پس از آن عنوان پژوهشي خود را اعلام مي كنند. معادل سازي اين دوره ها در دست انجام است و به زودي در شوراي عالي برنامه ريزي براي دوره هاي تخصصي مورد بحث قرار مي گيرد.

معاون آموزشي وزارت بهداشت اضافه كرد: برنامه توانمند سازي مربيان در دوره هاي بعدي در دانشگاه هاي مناطق شمال شرقي و مركزي با محوريت سمنان و مناطق شمال غربي با محوريت تبريز تشكيل مي شود.

وي افزود: اين برنامه همزمان براي ارتقاء همه اعضاي هيئت علمي و هيئت مميزه مركزي در دست اقدام است و سعي شده تا با جلب نظر همه افراد ارتقاء به صورت همزمان و همه جانبه اجرا شود.

مراكز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي مسئوليت هدايت استعدادهاي درخشان را بر عهده گرفته اند تا علاوه بر حمايت عملي و مستمر از اين افراد، شفاف سازي لازم صورت گيرد تا اين گروه در جهت نيازهاي كشور هدايت شوند

محققي در خصوص ادامه سياست هاي ارتقاء به برنامه هاي آموزش مداوم جامعه پزشكي اشاره و تأكيد كرد: برنامه هاي آموزش مداوم و مسئوليت آن به دانشگاه ها داده مي شود و تأكيد شده كه در برنامه هاي خود از روش هاي خودآموزي، آموزش از راه دور و نيمه حضوري استفاده كنند. اين برنامه ها بايد به صورت قانونمند و مبتني بر اصول علمي اجرا شود و تعميم آن به گروه هاي پرستاري، مامايي و اپتومتري از سياست هاي مهم آموزش مداوم جامعه پزشكي است.

وي همچنين با اشاره به لزوم حمايت از استعدادهاي درخشان دانشگاه هاي علوم پزشكي گفت: با توجه به اينكه بسياري از دانشجويان اين دانشگاه ها طيف وسيعي از استعدادهاي درخشان را تشكيل مي دهند و در حال حاضر نيز عالي ترين مقامات كشوري توجه ويژه اي به اين گروه دارند از همين رو طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته مراكز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي مسئوليت هدايت استعدادهاي درخشان را بر عهده گرفته اند تا علاوه بر حمايت عملي و مستمر از اين افراد، شفاف سازي لازم صورت گيرد تا اين گروه در جهت نيازهاي كشور هدايت شوند.

معاون وزير بهداشت ياد آور شد: مراكز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي به عنوان مغز متفكر در دانشگاه هاي علوم پزشكي مطرح هستند و با توجه به نمونه هاي خوب و در مقابل نمونه هاي ضعيف در دانشگاه ها توصيه شد كه اين مراكز مورد توجه بيشتري قرار گيرند.

برگزاري هشتمين همايش سراسري آموزش پزشكي در اسفند ماه

وي از برگزاري هشتمين همايش سراسري آموزش پزشكي در اسفند ماه سال جاري در كرمان خبر داد و افزود: اين سمينار زمينه مشاركت همه دانشگاه ها را در بحث آموزش پزشكي فراهم مي كند.

تخصيص بودجه به خريد تجهيزات پزشكي و كمك آموزشي به دانشگاه هاي علوم پزشكي

محققي با اشاره به تخصيص بودجه به خريد تجهيزات پزشكي و كمك آموزشي به دانشگاه هاي علوم پزشكي گفت: وزارت بهداشت از ارائه تجهيزات پزشكي و كمك آموزشي به دانشگاه ها با اختصاص بودجه قابل توجهي حمايت كرده تا اين بودجه صرف مراكز مهارت هاي باليني، مراكز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي و مراكز تحقيقاتي شود و اگر اين بودجه به خوبي در دانشگاه ها جذب شود بسياري از نيازهاي كمك آموزشي پاسخ داده مي شود. 

وي اظهار داشت: راهكارهاي علمي ارتقاء دانشگاه ها در راستاي تحقق اهداف برنامه پنج ساله توسعه، سند چشم انداز و بيانات مقام معظم رهبري مورد بررسي قرار گرفت و قرار بر اين شد دانشگاه ها فعاليت خود را در قالب اين برنامه ها مستند كنند و پاسخ علمي به وظايف و تكاليف قانوني داده شود.

معاون آموزشي وزارت بهداشت در مورد برنامه هايي كه براي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه هاي علوم پزشكي درنظر گرفته شده، گفت: خوشبختانه طيف قابل توجهي از اين دانشجويان در رديف نخبگان و ممتاز قرار دارند و 10 تا 15 درصد رتبه هاي اول علمي دانشگاه ها را كسب كرده اند كه بر اساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته تلاش مي شود كه اين ميزان تا 25 درصد افزايش يابد.

به دانشجوياني كه دچار افت تحصيلي مي شوند مشاوره تحصيلي ارائه مي شود

وي با اشاره به ارائه به مشاوره تحصيلي به دانشجوياني كه دچار افت تحصيلي مي شوند، گفت: ارائه مشاوره تحصيلي و برگزاري دوره هاي علمي براي دانشجوياني كه دچار افت تحصيلي شده اند و همچنين برنامه خاص براي دانشجويان شاهد و ايثارگر از ديگر برنامه هاي آموزشي وزارت بهداشت است.

به گزارش مهر، چهارمين همايش معاونين آموزشي دانشكده ها و دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور با هدف تعامل ميان وزارت بهداشت و دانشگاه ها و هماهنگي و هم انديشي راجع به راهبردهاي اصلي براي ارتقاء آموزش پزشكي، طرح مسايل مهم و راهيابي آنها، برقراري همكاري بين بخشي و تلاش هاي بين دانشگاهي روز گذشته در وزارت بهداشت برگزار شد.

کد خبر 353675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha