وي در ادامه افزود: "مسلماً اگر ما فيلمسازان به صورت سطحي به مسائل زنان نگاه نكنيم و چهره واقعي زن را به نمايش بگذاريم، نتايج بهتري مي گيريم و مجموعه ها دور از حرف هاي تكراري مي شوند و تنها به ظاهر معضلات زنان توجه نمي كنند. برخي فيلمسازان تك بعدي به شخصيت زن نگاه مي كنند. علاوه بر آن فيلمنامه نويسان هم وظيفه دشواري بر دوش دارند. آنها بايد كند و كاو بيشتري در ارتباط با مسائل زنان داشته باشند."
اين كارگردان سينما و تلويزيون ادامه داد: "به نظرم درباره حضور زن در تلويزيون به عنوان محور اصلي در ابتدا بايد با طمأنينه حركت كرد و بعد به سمت مسائل جزئي تر رفت. ما صرفاً نبايد به اين بعد از مادر يعني فداكاري و محبت او توجه كنيم و مابقي وجوه شخصيتي اش را از قلم بيندازيم، چرا كه شخصيت مادر جا براي طرح موضوعات عميق تر دارد. من خودم در مجموعه تلويزيوني "بچه هاي هور" سعي كردم به تمام ابعاد روحي و رواني شخصيت زنان مجموعه توجه كنم و شرايط هر يك از آنها را از وجوه مختلف به تصوير بكشم تا براي تماشاگران هم قابل لمس باشد."
كارگردان مجموعه "نقش بر آب" با اشاره به اينكه مشكلات زنان امروز در جامعه خيلي زياد و جا براي كار هست گفت: "البته ورود به اين عرصه كمي مشكل است، اما مي توان آرام آرام قدم برداشت تا الگوسازي مناسبي ارائه دهيم. علاوه بر آن تلويزيون هم در اين باره قدم هاي خوبي برداشته و اگر اين روند ادامه پيدا كند، مسلماً در سال هاي آينده شاهد مجموعه هاي موفقي با محوريت زنان خواهيم بود."
نظر شما