به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، ساختمان اين كتابخانه تمام ديجيتالي كه استفاده از آن براي عموم آزاد است، با معماري منحصر به فرد كه الهام گرفته از مسجد شيخ لطف الله و تلفيق آن با معماري مدرن است، اولين و بزگترين كتابخانه ديجيتالي در نوع خود در جهان با ظرفيت 9 ترابايت و ذخيره سازي 3 و نيم ميليون جلد كتاب است كه تاكنون كار ذخيره سازي50 هزار جلد كتاب در اين كتابخانه انجام شده است.
سالن مطالعه ديجيتالي اين كتابخانه ظرفيت سرويس دهي به 150 مراجعه كننده حضوري را دارد و قابليت سرويس دهي به 100 هزار نفر در طول روز را از طريق شبكه اينترنت به مراجعان دارد.
در اين كتابخانه كه با سه زبان فارسي، عربي و انگليسي پشتيباني مي شود، خدمات ويژه اي به محققان از جمله اختصاص يك كابين انحصاري به آنها و دسترسي به برخي منابع خاص ارائه مي شود وتحقيقات و نوشته هاي اين محققان نيز توسط واحد نشر اين مجموعه در اين كتابخانه ديجيتالي منتشر مي شود.
در اين كتابخانه كه از سوي مؤسسه تحقيقات و نشر معارف اهل بيت(ع) راه اندازي مي شود، هيچ كتاب چاپي يا خطي وجود ندارد و تمام كتابها به صورت اسكن شده، تايپ شده و يا استخراج شده به روشOCR ، با فرمت هاي متني، صوتي و تصويري وجود دارد و براي كاربران امكان تورق كتب و منابع، امكان نقد نويسي و حاشيه نويسي منابع، اتصال به كتابخانه هاي ديجيتالي بزرگ دنيا وجود دارد.
نظر شما