به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از کتاب «آسیبشناسی فضای مجازی» نوشته حسین وزیری صبح امروز دوشنبه ۲۶ بهمن ماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی مدرس اخلاق و پورموسوی مشاور شهردار تهران و همچنین جمعی از صاحبنظران حوزه رسانه و فضای مجازی در محل فرهنگسرای رسانه در تهران برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی در سخنانی گفت: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم همواره با نوآوریهایی در جامعه اطرافمان روبرو هستیم. این در حالی است که میبینیم بعضیها بسیار کهنهگرا هستند. اما باید بدانیم که تکنولوژی به شدت و سرعت پیش میرود و ما اگر بخواهیم ممانعتی برای آن ایجاد کنیم، زورمان نمیرسد و فقط خودمان را خسته میکنیم؛ پس نباید خودمان را گول بزنیم.
وی در عین حال با تاکید بر لزوم هوشیاری نسبت به آسیبهای فضای مجازی، گفت: ما نباید به فکر پنهان کردن اخبار باشیم. چرا که باعث میشود جنس نامرغوب از طریق فضای مجازی در اختیار مردم قرار بگیرد در حالی که میشود حرف درست را در راههای درست به مردم عرضه کرد.
این مدرس اخلاق در پایان سخنانش از وزیری مؤلف کتاب «آسیبشناسی فضای مجازی» به جهت پرداختن به این حوزه قدردانی کرد.
در ادامه پورموسوی مشاور شهردار تهران و رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران در سخنانی با بیان اینکه نسل دهه ۷۰ از جهت هویتی مشکل دارند، گفت: آسیب فضای مجازی از آنجا شروع میشود که ما را از فضای واقعی دور میکند. درواقع فضای مجازی تا زمانی که در فضای واقعی و عینی، کارکرد نداشته باشد، خنثی و بیارزش است، نگرانیها آنجا شروع میشود که کارکردهای آن در فضای واقعی نمود پیدا کند.
مشاور شهردار تهران یادآور شد: البته راه مقابله با این نگرانیها و معضلات،تنها فیلترینگ نیست و باید هشدارهای مقام معظم رهبری را در زمینه مقابله با تهاجم فرهنگی و آسیبهای فضای مجازی، سرلوحه عمل خودمان قرار دهیم که میفرمایند «نیروهای مؤمن و انقلابی باید شجاعانه به حوزه فضای مجازی ورود کنند و آن را در اختیار گیرند».
این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فرصتهای فضای مجازی از آسیبهای آن بیشتر است، بر لزوم بهرهگیری از این فرصتها برای مقابله با تهدیدات تاکید کرد.
در پایان این مراسم و پس از رونمایی از کتاب «آسیبشناسی فضای مجازی»، حسین وزیری مؤلف این کتاب در سخنانی با اشاره به شتاب فزایندهای که در حوزه چرخش و گردش اطلاعات در جهان بوجود آمده است، مخاطب کتاب خود را جوانان نسل دهه ۷۰ عنوان کرد که به گفته او هویتشان اکنون در معرض تهدیدات جدی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ما باید بر ابزارهای موجود در فضای مجازی مسلط باشیم و در بستر فناوری اطلاعات، فرهنگ ایرانی ـ اسلامی و انقلابی خودمان را تبلیغ کنیم، چرا که اگر نتوانیم این کار را انجام دهیم، هویت ما روز به روز با تهدیدات جدیدی روبرو خواهد شد؛ پس بهتر است از فرصتهای این فضا بیش از پیش استفاده کنیم.
نظر شما