به گزارش خبرگزاری مهر، نشست رونمایی از همکاری های مشترک انجمن سینمای جوانان ایران و شبکه مستند امروز دوشنبه ۲۶ بهمن با حضور امیر تاجیک مدیر شبکه مستند، فرید فرخنده کیش مدیرعامل انجمن سینمای جوان، ابوالقاسم ناصری مدیر گروه تولید شبکه مستند، آرش رصافی معاون تولید انجمن سینمای جوان و اهالی رسانه در محل انجمن سینمای جوان برگزار شد.
استفاده از ظرفیت اقصی نقاط کشور برای ارتقای سینمای مستند
فرخنده کیش در سخنانی شبکه مستند را باب خیر برای فیلم کوتاه دانست و گفت: خوشبختانه فعل خواستن از سوی هر دو مجموعه برای ارتقای سینمای مستند صرف می شود و ما تصمیم گرفتیم از امکان تولید در اقصی نقاط کشور استفاده کنیم.
وی با بیان این مطلب که به لطف مدیریت و نگاه هم افزای تلویزیون می توان به آینده روشن امیدوار بود، افزود: نخستین گام برای همکاری مشترک تولید فیلم های مستند گردشگری و ایرانگری بود و به زودی نمایش ۱۰۰ فیلم با موضوعات مختلف از جمله گردشگری آغاز می شود.
تولیدات مشارکتی با شبکه مستند ادامه دارد
مدیرعامل انجمن سینمای جوان یادآور شد: شبکه مستند حامی انجمن در جشنواره ها از جمله جشنواره فیلم کوتاه تهران بوده است و با بستر مناسبی که فراهم شد انجمن تولید مشارکتی مستندها را با استفاده از ظرفیت استانها در آینده نیز ادامه خواهد داد. همچنین برنامه «فیلم کوتاه» باعث افزایش مخاطبان شبکه مستند شده و در حوزه فیلم کوتاه جریان ساز بوده است.
دغدغه برای نمایش ظرفیت های سراسر کشور
تاجیک نیز در این نشست بیان کرد: از اولین تفاهمنامه های شبکه مستند با مراکز مختلف با انجمن سینمای جوان برای تولید ۱۰۰ فیلم بود. ما می توانستیم به روال گذشته با تهیه کنندگان ثابتی کار کنیم که همگی ساکن تهران بودند، اما دغدغه برای نمایش ظرفیت های سراسر کشور، ما را به اینگونه همکاری با فیلمسازان جوان انجمن سینمای جوان ترغیب کرد.
وی افزود: اگرچه حمایت مالی شبکه مستند برای تولید این صد فیلم چندان زیاد نیست اما آثاری که خلاقیت در آنها وجود دارد، جهت تولید نیازی به هزینه کرد گزاف ندارند و تولید چنین آثاری باعث خرسندی است. این خلاقیت حاصل اعتمادی است که رسانه ملی در سطوح مختلف به جوانان داشته است.
رسانه ملی راهی جز تعاملی شدن ندارد
مدیر شبکه مستند تصریح کرد: به گفته ریاست محترم سازمان صداوسیما، رسانه ملی چاره ای جز تعاملی شدن با مخاطبان ندارد و این مخاطب است که باید جدول پخش ما را تعیین کند. در همین راستا، چهره هایی که شاید پیش از این هیچ همکاری با رسانه ملی نداشته اند، در یکسال و چند ماه گذشته به همکاری رسانه ملی و خاصه شبکه مستند آمده اند.
تاجیک یادآور شد: این همکاری ها باعث شده که تکرار کمتری را روی آنتن شبکه مستند مشاهده کنیم. این اتفاق، ماحصل اعتماد به فیلمسازان جوان و حمایت مدیرانی چون آقایان طباطبایی نژاد و فرخنده کیش است.
پخش ۱۰۰ مستند گردشگری هر دوشنبه در شبکه مستند
وی از آغاز پخش ۱۰۰ تولید مشترک با انجمن با مضامین مختلف از جمله گردشگری از دوشنبه ۳ اسفند خبر داد و گفت: از این پس هر هفته دوشنبه ها ساعت ۲۱ یکی از این تولیدات حاصل هنر جوانان مستعد در سراسر ایران روی آنتن می رود. در همین راستا اولین قسمت مربوط به «کنده دیگر دود نمی کند» به كارگردانی محمدباقر حنطوش زاده از توليدات انجمن سينمای جوانان دزفول است.
مدیر شبکه مستند همچنین از آغاز پخش مجموعه «سینما حقیقت» از هفته های گذشته یاد کرد و درباره زمان پخش مجموعه «سینمای جوان» نیز به این نکته اشاره کرد که با کامل شدن این مجموعه، پخش آن احتمالا از فروردین ماه ۹۵ آغاز خواهد شد.
معرفی ویژگی های استان ها و دفاتر انجمن سینمای جوان
آرش رصافی معاون تولید انجمن سینمای جوان نیز در سخنانی درباره ۱۰۰ مستند تولید شده توضیح داد: میانگین زمان هر قسمت از این مجموعه ۵۲ دقیقه است و این آثار توسط دفاتر انجمن سینمای جوان در سراسر کشور تولید شده اند. همچنین کارگردانی مجموعه «سینما جوان» را که سال آینده به پخش خواهد رسید سعید نجاتی برعهده دارد و هر قسمت این برنامه با معرفی ویژگی های یک استان آغاز می شود و سپس به معرفی دفتر انجمن سینمای جوان و اکران آثار تولیدی برتر می پردازد.
نظر شما