نیما نعمتی در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به نقش دفاتر پیشخوان در پیشبرد و تسهیل امور اداری مرتبط با ثبت احوال اظهار کرد: در واقع دفاتر مذکور به عنوان ایستگاه کاری مجموعه ثبت احوال تلقی می شوند، اما علیرغم حجم انبوه مراجعه کنندگان برای دریافت خدمات اداری، محدودیت شدیدی درعرصه تعداد دفاتر پیشخوان احساس می شود.
رئیس اداره ثبت و احوال ملارد افزود: در حال حاضر سه دفتر پیشخوان در ملارد فعال است که با عنایت به جمعیت ۴۲۰ هزار نفری این شهرستان، حداقل نیاز به پنج دفتر پیشخوان دیگر به شدت احساس می شود.
رئیس ثبت احوال شهرستان ملارد عنوان کرد: تامین و راه اندازی این تعداد از دفاتر پیشخوان در شرایط فعلی امکان پذیر نیست اما تلاش می شود امکان راه اندازی حداقل یک دفتر از میزان نیاز سنجی اعلام شده، در سال آینده عملیاتی شود.
نعمتی در تشریح علل وجود محدودیت در توسعه دفاتر پیشخوان عنوان کرد: طبق استانداردها، باید به ازای هر ۵۰ هزار نفر یک دفتر پیشخوان در شهر ارائه خدمات کند که تحقق این امر مستلزم شرایط خاص به خود همچون دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی، فضای کافی و مناسب و ... است.
وی افزود: در بخش صفادشت شهرستان ملارد با ۳۰ هزار نفر جمعیت یک دفتر پیشخوان فعالیت می کند که امکان افزایش آن وجود ندارد و صدور مجوز برای فعالیت دفتر مذکور نیز به دلیل پراکندگی جمعیت در اقصی نقاط صفادشت محقق و اجرایی شده است.
رئیس ثبت احوال شهرستان ملارد یادآور شد: در حال حاضر اصلی ترین نیاز این مجموعه به دفاتر پیشخوان، در دو منطقه سرآسیاب و ملارد قدیم به عنوان یکی از متراکم ترین نواحی در تمرکز جمعیتی احساس می شود که امیدواریم در آینده با فراهم شدن بستر و زمینه ای مناسب امکان بهره برداری از آن فراهم شود.
نظر شما