مجید صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه با اجرا شده طرح بیمه سلامت در استان زنجان ۶۴۵ هزار و ۵۷۱ زنجانی تحت پوشش این بیمه قرار گرفتند، افزود: این تعداد در قالب چهار صندوق بیمه شده اند.
وی اظهار کرد: صندوقهای بیمه سلامت شامل صندوق بیمه سلامت همگانی که ۱۱۸ هزار و ۵۷۹ نفر تحت پوشش دارد، صندوق بیمه روستاییان که شامل ۴۲۸ هزار و ۵۸ نفر تحت پوشش است، صندوق بیمه سایر اقشار ۲۲ هزار و ۱۵۴ نفر تحت پوشش و صندوق بیمه کارکنان که ۷۶ هزار و ۷۸۰ نفر تحت پوشش دارد.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان گفت: صندوق بیمه سایر اقشار شامل خانواده معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان، طلبه و مددجویان بهزیستی است و حق بیمه کارکنان ماهیانه از حقوق شان کسر میشود و تنها روستاییان حق بیمهای را پرداخت نمیکنند و فقط مبلغ ناچیزی را برای تعویض دفترچه باید بپردازند.
صادقی در خصوص افرادی که هیچگونه دفترچه بیمهای ندارند نیز گفت: افرادی که فاقد هرگونه دفترچه بیمه درمانی هستند با مراجعه به سامانه بیمه سلامت ثبتنام کنند و به ازای هر نفر یک هزار تومان حق بیمه پرداخت کنند.
وی گفت: یکی از مهمترین اقدامات دولت تدبیر و امید بحث پوشش بیمه همگانی است و با اجرای این طرح افرادی که حاشیهنشین بوده و تمکن مالی نداشتند تحت پوشش قرارگرفتهاند.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان با بیان اینکه درمجموع ۶۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: در این راستا از تعداد ۱۱۸ هزار و ۵۷۹ نفر افرادی که عضو صندوق بیمه سلامت همگانی هستند ۹۰ درصد را اقشار آسیبپذیر جامعه تشکیل می دهند.
صادقی افزود: طرح بیمه سلامت از سال ۸۴ برای روستاییان اجرا شده است و اگر روستایی مهاجرت کرده و دیگر در روستا سکونت ندارد باید به سازمان مراجعه کند تا دفترچه بیمه سلامت برای وی صادر شود و همچنین برای زوجینی که تازه صاحب فرزند شدهاند به سازمان بیمه سلامت مراجعه کرده و برای فرزند خود دفترچه درخواست کنند.
وی گفت: متقاضیان بیمه همگانی سلامت میتواند به نشانی www.bimehsalamat.ir مراجعه و ثبتنام کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان اعتبار دفترچهها را یکساله عنوان کرد و گفت: در صورت تمدید نکردن بهموقع دفترچهها، افراد با مشکلاتی روبهرو خواهند شد.
صادقی در پایان خاطرنشان کرد: تعرفههای درمانی این بیمه، همانند سایر بیمهها است، یعنی ۷۰ درصد را دولت و ۳۰ درصد را شخص پرداخت میکند.
نظر شما