به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، علی غیاثوند اظهار کرد: این افراد برای فریب مراجعه کنندگان با بردن نام قضات شریف، مراجعه کنندگان و با ادعای اینکه با دستگاه قضایی در ارتباط هستند، مبالغ کلانی را دریافت میکنند.
غیاثوند گفت: اخیرا یک متهم که خود را منتصب به یکی از قضات استان معرفی و به همین وسیله میلیونها تومان پول کلاهبرداری کرده بود، شناسایی و با رصد اطلاعاتی در یکی از شهرهای استانهای غیرهمجوار دستگیر شد.
وی افزود: در تحقیقات به دست آمده، مشخص شد که این فرد به اسم قضات و کارکنان دستگاه قضایی و با مراجعات مکرر به دادگستری، توانسته مبالغ کلانی از مراجعه کنندگان دریافت کند.
غیاثوند گفت: همچنین از این فرد، تعدادی اسناد قضایی جعلی و همچنین کارتهای تردد جعلی در رابطه با دادگستری کشف شد و پرنده وی در حال رسیدگی است.
وی ادامه داد: قطعا این فرد همدستانی داشته که با بررسی موضوع، نسبت به دستگیری آنان اقدام میشود.
مدیر حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان خوزستان اظهار کرد: در یک پرونده دیگر، فردی که قبلا دوران خدمت سربازی خود را در دادگستری گذرانده و در همان دوران با برخی از کارکنان ارتباطگیری کرده بود، توانسته با فریب مراجعه کنندگان مبالغی را از آنان اخذ کند که خوشبختانه این فرد به همراه همدستان دیگرش شناسایی و دستگیر شدند.
غیاثوند تاکید کرد: مردم باید بدانند که برای حل مشکلات خود به محاکم قضایی مراجعه کنند و از پرداخت مبالغ این مبالغ به این مدعیان دروغین خودداری کنند و چنانچه در خصوص پرونده خود با کندی رسیدگی مواجه شدند و یا احساس کردند که تخلفاتی از جمله جانبداری از طرف دیگر پرونده صورت میگیرد، به جای روی آوردن به افرادی که خود را منتصب به دستگاه قضایی میدانند، به سیستمهای نظارتی دادگستری از قبیل ارزشیابی قضات، حفاظت اطلاعات دادگستری و یا کمیسیون ماده ۲۸ مراجعه و نکات مورد نظر خود را ارئه دهند.
وی بیان کرد: با تلاشهای صورت گرفته طی یک ماه اخیر، خط تلفن گویای ۱۲۹ حفاظت دادگستری استان خوزستان راهاندازی شده است که مردم استان میتوانند شکایات و گزارشات خود را با استفاده از این شماره اعلام نمایند.
غیاثوند از مردم خواست تا چنانچه پس از اعلام گزارش برای ارائه توضیحات تکمیلی، با آنان تماس گرفته شد با مراجعه و ارائه اسناد و مدارک مربوطه، با این حفاظت همکاری کنند.
مدیر حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان خوزستان تصریح کرد: کارکنان دادگستری نیز باید آگاه باشند تا اطلاعات پرونده را تنها در اختیار ارباب رجوع پرونده قرار دهند و حتما از مراجعهکنندگانی که مدعی هستند یکی از طرفین پرونده میباشند، کارت شناسایی معتبر اخذ کنند.
غیاثوند گفت: اگر افرادی مکررا به شعب مراجعه میکنند، این مراجعات غیرعادی را به حفاظت اطلاعات اعلام نمایند تا در اسرع وقت نسبت به آنها پیگیری لازم صورت گیرد.
نظر شما