به گزارش خبرنگار مهر، سید بهزاد علوی شامگاه پنجشنبه در نشست روسای دانشگاه های خوزستان با معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در سالن جلسات ریاست دانشگاه چمران اهواز اظهار کرد: ۲۵ هزار صندلی دانشگاه دولتی و ۸۵ هزار داوطلب کنکور داریم و متقاضیان تناسبی با ظرفیت صندلی خالی دانشگاه ندارند.
وی افزود: خداوند خوزستان را غنی آفریده ولی اعمال سیاست های نادرست در سطح کلان و ملی باعث عقب ماندگی استان شده است. در حقیقت در اعمال سیاست های مناسب تفاوت ها را باید در نظر بگیرید.
رئیس دانشگاه فنی حرفه ای خوزستان تصریح کرد: توسعه آموزش عالی در استان خوب اتفاق نیفتاده و ۸۵ درصد دانش آموختگان آموزشکده های فنی و حرفه ای جذب بازار کار می شوند ولی بعد از انقلاب و جنگ هیچ آموزشکده ای در خوزستان ساخته نشد، در حالی که ۶۲ آموزشکده طی ۳۴ سال در کشور احداث شد.
علوی بیان کرد: ۴۵ درصد پسران و دختران هنرستانی امکان ورود به آموزشکده ها را پیدا کردند که سهم پسران ۱۲ درصد و سهم دختران نیز پنج درصد است.
وی عنوان کرد: دسترسی نداشتن دختران به آموزشکده های فنی و حرفه ای فنی و مهارتی مشکلاتی را برای خانواده ها درست کرده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای خوزستان با بیان اینکه آموزشکده های فنی و حرفه ای خوزستان از نظر تجهیرات و ساختمان ها فرسوده هستند و باید به نوسازی آنها کمک شود، ادامه داد: دو آموزشکده در آبادان و ماهشهر در دست احداث هستند ولی اعمال سیاست توسعه نیافتن کمی آموزش عالی مانع کار است.
نظر شما