۱۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۸:۲۳

رئیس جامعه هتل‌داران استان زنجان:

هتل‌های زنجان ظرفیت اسکان بیش از ۱۰۰۰ مسافر را دارند

هتل‌های زنجان ظرفیت اسکان بیش از ۱۰۰۰ مسافر را دارند

زنجان- رئیس جامعه هتل‌داران استان زنجان گفت: هتل‌های زنجان ظرفیت اسکان بیش از هزار مسافر را دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامیار اسکندریون ظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه در استان زنجان برای پذیرش مسافران جلسات توجیهی برگزارشده است.

وی به ظرفیت پذیرش مسافران نوروزی در هتل‌ها و مسافرخانه‌های استان زنجان اشاره کرد و گفت: هتل‌های استان زنجان بیش از ۸۴۰ نفر پذیرش دارد که قابلیت اسکان هزار مسافر را هم دارد.

رئیس جامعه هتلداران استان زنجان گفت: هتل‌های شهر زنجان با ظرفیت ۵۵۰ نفر تا ۸۰۰ نفر هم پذیرش دارند.

اسکندریون تأکید کرد: مسافرخانه‌های استان زنجان ظرفیت اسکان بیش از ۳۴۰ مسافر را در ایام نوروز رادارند.

وی به وضعیت اسکان فرهنگیان در ایام نوروز اشاره کرد و یاد آور شد: در این ایام ۸۲۰ کلاس درس برای فرهنگیان پیش‌بینی‌شده که ۳۰۰ کلاس درس برای مناطق دوگانه استان است.  

رئیس جامعه هتلداران استان زنجان تصریح کرد: در ایام نوروز سال گذشته استقبال مسافران نوروزی از هتل‌ها و مسافرخانه‌ها خوب بوده است.

اسکندریون افزود: همه هتل‌ها و مسافرخانه‌های استان زنجان آماده پذیرایی از مسافران نوروزی هستند.

کد خبر 3573234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha