به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی کرمانشاه، کیوان کاشفی با بیان اینکه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمانشاه در سال ۹۴ به همت مجموعه فعالان اقتصادی استان در زمره بهترین اتاق های بازرگانی سراسرکشور در حوزه آموزش و ارائه فرصت های توسعه منابع انسانی قرار گرفت، اظهار داشت: در سال ۹۴ با بهره گیری از اساتید مجرب، تمام توان خود را به کار گرفتیم تا اتاقی پویا و توسعه محور در استان داشته باشیم.
وی ادامه داد: در این راستا دوره های تخصصی آموزشی برای متقاضیان کارت بازرگانی در ۱۱ جلسه با حضور ۱۱۹ نفر و زمانی معادل ۷۱۴ نفر ساعت با هدف ارتقای دانش متقاضیان و آشنایی آنان با قوانین برگزار کردیم.
به گفته عضو هیئت رئیسه اتاق ایران، برگزاری ۹ کارگاه آموزشی یک روزه و آموزش ۳۸۴ نفر معادل ۲۹۶۱ نفرساعت با موضوعاتی نظیر توسعه کنسرسیوم های صادراتی، آشنایی با قوانین مالیات بر ارزش افزوده و ... نیز از دیگر برنامه های انجام شده بود.
کاشفی افزود: همچنین برگزاری ۷ همایش بزرگ و آموزش به ۱۹۷۵ نفر معادل ۶۷۵۵ نفر ساعت با موضوعاتی نظیر اصول و فنون مذاکره روز دنیا، تجارت الکترونیک، برندسازی و تولید بدون کارخانه و... از دیگر برنامه های آموزشی اتاق در سال ۹۴ بوده است.
افتتاح مرکز مطالعات و پژوهشها در اتاق بازرگانی کرمانشاه
وی بیان کرد: در مجموع طی سال ۹۴، آموزشهای صحیح و کاربردی به ۲۴۹۳ نفر در مقیاس بیش از 10 هزار نفر ساعت ارائه شد.
رئیس اتاق کرمانشاه افتتاح مرکز مطالعات و پژوهشها در اتاق بازرگانی در سال ۹۴ را نیز از برنامه های موفق اتاق در حوزه آموزش دانست و یادآوری کرد: تولد باشگاه فعالان اقتصادی استان در این مرکز، برای اولین بار در کل کشور و به عنوان الگویی برای سایر استانها گویای این مطلب است.
به گفته کاشفی، نخستین باشگاه فعالان اقتصادی کشور با تجمیع بیش از ۳۰۰ نفراز علاقه مندان اقتصادی و برگزاری نشست های اقتصادی نقش بسزایی در ارتقاء دانش اقتصادی اعضای خود داشته است.
وی ادامه داد: حمایت مالی از پایان نامه های دانشجویی، چاپ مقالات دانشجویی، بازدید از واحدهای صنفی و تولیدی استان و راه اندازی اتاق فکر از جمله دستآوردهای این باشگاه است که با توجه به نو پا بودن باشگاه، موفقیت های کسب شده در خور توجه است.
رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه با اشاره به آموزش به فعالان اقتصادی در حوزه صدور کارت بازرگانی و برگزاری کلاسهای مربوط به نحوه استفاده از کارت بازرگانی برای متقاضیان، بر تجمیع علاقه مندان اقتصادی فاقد کارت در قالب باشگاه فعالان اقتصادی و برگزاری نشستهای اقتصادی کارآمد برای فعالان این حوزه و اختصاص بودجه ۳ میلیارد ریالی به این برنامه های آموزشی تاکید کرد و افزود: ما در سال ۹۴ ظرفیت آموزشی اتاق را ۳ برابر سابق افزایش دادیم.
اعلام فراخوان هایی در خصوص جذب موضوعات اقتصادی
وی با بیان اینکه اتاق کرمانشاه در سال ۹۵ قصد دارد فعالیت های پژوهشی اقتصادی گسترده ای انجام دهد، عنوان کرد: در این راستا با اعلام فراخوان هایی در خصوص جذب موضوعات اقتصادی به اساتید دانشگاه و فعالان اقتصادی تاکنون ۱۰۰ موضوع دریافت شده است و با بررسی های انجام شده از سوی مرکز مطالعات و پژوهش های اتاق بازرگانی ۵۰ موضوع انتخاب شده که اتاق کرمانشاه سعی دارد با تخصیص بودجه مناسب، زمینه نتیجه بخش بودن اثرات این فعالیت های پژوهشی را فراهم کند.
کاشفی عنوان کرد: آینده کسب و کارهای استان و بازار عراق، تدوین استراژی تجاری استان، شناسایی و بهره برداری از پتانسیل های توریسم درمانی استان و ... از جمله این موضوعات است.
به گفته عضو هیئت رئیسه اتاق ایران، این پروژه های پژوهشی در ۳ سطح کوچک، متوسط و بزرگ تعریف شده و امید است با مشارکت فعال و مثمر ثمر فعالین حوزه پژوهشی استان، اساتید و دانشجویان رشته های مرتبط افق های جدیدی برای پیشرفت اقتصاد استان باز شود.
وی آموزش و پژوهش را رکن اصلی توسعه استان خواند و خاطرشان کرد: در همین راستا در نظر داریم با برگزاری جشنواره های مختلف پژوهشی و سمینارهای علمی در سال ۹۵ زمینه مساعدی برای تحقق این مهم در ابعاد تازه تر فراهم کنیم.
از نظرات صاحب نظران در هر سطحی استفاده می کنیم
عضو هیئت رئیسه اتاق ایران عنوان کرد: از آنجا که طبق قانون اساسی وظیفه اتاق ارائه مشاوره به قوای سه گانه است ما نیز تلاش خواهیم کرد با این اقدامات، تحقیقات و دانش خود را پیرامون موضوعات اقتصادی کرمانشاه بالا برده و این اطلاعات را در اختیار سایر سازمانها قرار دهیم.
کاشفی تاکید کرد: همچنین بدیهی است برای شکوفایی بیش از پیش اقتصاد استان از نظرات و پیشنهادات سایر سازمانها و صاحب نظران در هر سطحی استقبال خواهیم کرد.
رئیس پارلمان بخش خصوصی استان کرمانشاه بیان کرد: از آنجا که یک اتاق پژوهشگر در حوزه اقتصادی یک اتاق پویا و کارآمد خواهد بود و اتاق های بازرگانی محل رجوع بخش های مختلف اقتصادی دولتی و خصوصی هستند ما تلاش خواهیم کرد با ارتقا آموزش ها و فعالیت های پژوهشی خود و تمرکز و توجه بیشتر بر اجرای برنامه های کارآمد اتاق، تاثیر مثبتی بر رشد اقتصادی استان بگذاریم.
کاشفی در پایان اتاق کرمانشاه را اتاقی بومی با رویکردی ملی دانست و ابراز امیدواری کرد: نتایج تحقیقات و مطالعات و پژوهش های این اتاق بتواند علاوه بر زمینه سازی رشد و توسعه در استان، منبع و الگویی برای سایر کشور باشد.
وی افزود: ما در اتاق کرمانشاه همواره دارای سبکی نو و تاثیرگذار در بین استان های کشور بوده ایم و باید نتایج کاربردی هر اقدام یا پژوهشی را به عنوان یک دستاورد بومی در اختیار نهادهای فعال اقتصادی ملی قرار دهیم تا هم منافع آن برای پیشرفت کشور مفید باشد هم نام کرمانشاه پرآوازه تر در مجامع ملی و حتی بین المللی مطرح شود.
نظر شما