به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسن مقتدایی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان اظهار كرد: اگر مردم راضی باشند قطعا رضایت خدا را نیز به دنبال خواهد داشت. باید طوری به مردم خدمات رسانی را انجام دهیم كه موجبات رضایت آنها فراهم شده و در نهایت نیز با كارنامه عملكرد خوبی از خودمان روبرو شویم.
وی افزود: امسال به دلیل محدودیت های مالی و پشتیبانی و همچنین تعارضات موجود بین دستگاه های مجری و ناظر در خصوص مصوبات با مشكلاتی مواجه بودیم. قریب به ۲۰ درصد از شتاب فعالیت ها را دستور كارهایی انجام می دهد كه انجام دادن و ندادن آن غیر قانونی نیست.
استاندار خوزستان تصریح كرد: برخی مواقع اعتبارات ابلاغی را اعلام می كنند ولی هنگام تخصیص به ۵۰ و هنگام نقدینگی نیز به ۳۰ درصد خواهیم رسید.
مقتدایی بیان كرد: قطعا داشتن برنامه ریزی منسجم انحراف را كمتر می كند و یک برنامه خوب باعث فراهم كردن استفاده از امكانات با بهره وری بیشتر می شود. به عنوان مثال اگر گشایش مالی در كشور صورت بگیرد، قطعا برد از آن كسی خواهد بود كه برنامه ریزی دارد.
وی عنوان كرد: هر طرحی كه برنامه داشته باشد بدون در نظر گرفتن اعتبار قطعا به نتیجه مثبت، مطلوب و مورد نظر خواهد رسید. به عنوان مثال اعتبار طرح توسعه پایدار كه دو هزار میلیارد تومان بود، موفقیتش به خاطر داشتن برنامه بود.
استاندار خوزستان ادامه داد: طرح احیای كارون كه از شمال خوزستان تا دهانه خلیج فارس ادامه دارد همیشه یک رویا بود ولی خوشبختانه با برنامه ریزی دقیق و ارائه طرح موفق به دریافت اعتباری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح شدیم.
مقتدایی یادآور شد: اگر سال آینده تنها ۹ میلیارد تومان از اعتبار طرح احیای كارون را پرداخت كنند باز هم خوب است چون از داشتن یک دریف بودجه اطمینان داریم. وقتی دریفی در بودجه مصوب باشد قطعا جزو تعهدات مسئولان كشوری خواهد شد.
وی اضافه كرد: اگر اعضای شورای آموزش و پرورش خوزستان نسبت به برنامه تدوین شده نقطه نظر اصلاحی دارند باید ارائه داده و آموزش و پرورش استان نیز آن را لحاظ كند. همچنین اعضای این شورا باید در بدنه كارشناسی های انجام شده اظهار نظرهای لازم را داشته باشند.
استاندار خوزستان خطاب به اعضای شورا گفت: قبل از برگزاری جلسات شورای آموزش و پرورش باید جلسات هم اندیشی لازم را با اعضا برگزار كنید. در جلسات كارشناسی قبل از شورا نیز می توان از حضور نماینده معلمان و یا انجمن اولیا و مربیان استفاده كرد.
مقتدایی تصریح كرد: در شورا دو گروه عضو مدعو و یا اصلی داریم. اعضای اصلی كه مدام غیبت دارند، نماینده هر سازمانی كه باشند ضمن ابلاغ غیبت ها به دستگاه مربوطه عضویت آنها در شورا سلب می شود.
نظر شما