ناصرعلی سعادت در گفتگو با خبرنگار مهر، مذاکره برای اعطای وام به شرکتهای فناوری اطلاعات عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای از محل وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارائه تسهیلات صندوق حمایت از تحقیق و توسعه صنایع الکترونیک را از جمله مهمترین اقداماتی عنوان کرد که در سال ۹۴ اجرایی شد.
وی با بیان اینکه پرداخت وام وجوه اداره شده از ابتدای سال ۹۴ آغاز شد و تاکنون سومین دوره فراخوان آن نیز منتشر شده است، ادامه داد: بسیاری از شرکتهای متقاضی موفق به دریافت وامهای خود شدند که اطلاعات آن در سایت وزارت ارتباطات نیز موجود است. اگر شرکتی در روند بررسی درخواست خود دچار مشکلی شده اعتراض خود را به طور رسمی طی نامهای به سازمان نظام صنفی رایانهای اعلام کند تا مورد پیگیری قرار گیرد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای با اشاره به نحوه روند رسیدگی به تقاضای وام شرکتهای فناوری اطلاعات در استان ها، گفت: وامها در سطح اول با حضور نماینده سازمان نظام صنفی رایانه ای در کمیتههای کارشناسی مورد بررسی قرار میگیرند. در استانی که بیش از ۲۰ تقاضای وام تا سقف ۲۰۰ میلیون داشته باشد کمیته کارشناسی استان تشکیل میشود و طرحها مورد ارزیابی قرار میگیرند. اما اگر در استانی کمتر از ۲۰ تقاضای وام داشته باشیم یا تقاضایی بیشتر از ۲۰۰ میلیون تومان وجود داشته باشد جهت بررسی به کمیته مرکزی واقع در وزارت ارتباطات منتقل میشود.
وی با اشاره به اینکه این معیارها و استانداردها توسط وزارت ارتباطات تعیین شده است، گفت: باید در نظر داشت که کنار یکدیگر جمع کردن نمایندگان از نهادها و سازمانهای مختلف آسان نیست. استانهایی که تقاضاهای کمتری دارند نیز میتوانند تقاضای خودشان را در کمیتههای مرکزی وزارت ارتباطات طرح کنند، در نهایت در نحوه رسیدگی به تقاضای وامهایشان تفاوتی وجود ندارد.
سعادت با اشاره به اینکه هدف سازمان نظام صنفی رایانه ای رسیدگی به تقاضای وام اعضای صنف است، گفت: اکنون مسئله این نیست که چرا گروهی وام گرفتند، بلکه ما به دنبال آن هستیم تا همه متقاضیان بتوانند به خواستههایشان برسند. برای مثال مدلهای کسب و کار، یکی از ضعفهای شرکتهای فناوری اطلاعات برای ارائه تقاضای وام است که باید با بررسی کارشناسی راهکاری برای آن پیدا کرد.
نظر شما