حسین احمدی، ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تعداد عملیات امداد و نجات ارائه شده در روزهای اول و دوم فروردین سال ۹۵، ۷۱ مورد است که ۱۰ مورد از این امداد و نجاتها توسط هلال احمر و ۶۱ مورد آن توسط اورژانس انجام شده است.
احمدی افزود: در این دو روز ۶۰ نفر به مراکز درمانی اعزام شدهاند که ۶ نفر توسط هلال احمر و ۵۴ نفر توسط اورژانس منتقل شدهاند.
وی تصریح کرد: تعداد ۱۷ نفر نیز به شکل سرپایی مداوا شدند که سهم هلال احمر دو نفر و اورژانس ۱۵ نفر است.
حسین احمدی افزود: ۲۰۱مصدوم یا بیمارطی دو روز به ایستگاههای سلامت مراجعه کردهاند که ۵۹ نفر توسط اورژانس و ۱۴۲ نفر توسط هلال احمر مداوا شدهاند؛ همچنین ۱۷۷ نفر برای تست قند خون و ۵۱۴ نفر برای کنترل فشار خون به این پایگاهها مراجعه کردهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان در رابطه با راهنماییهای انجام شده به مسافرین از تاریخ ۲۶اسفند ۹۴ لغایت ۲ فروردین گفت: تعداد ۴۸ هزار و ۲۴۹ نفر به چادرهای امداد و نجات مراجعه داشتند که تعداد ۵۹ هزار و ۱۹۸ بروشور بین آنها توزیع شده است و همچنین ۶۰۲ نفر از خیمههای نمازی که برپا شده است استفاده کردهاند.
احمدی در رابطه با آمار کلی امداد و نجات نوروزی از ابتدای اجرای طرح اظهار کرد: از آغاز طرح مجموعاً ۱۶۲ عملیات امداد و نجات ارائه شده، ۱۵۸ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند، ۲۸ نفر مداوای سرپایی انجام شده و ۱۹ نفر نیز اسکان اضطراری شدهاند.
وی در رابطه با آمار کلی مراجعه کننده به ایستگاههای سلامت گفت: از آغاز طرح تا کنون تعداد ۳۳۲ مصدوم ، ۴۲۴ نفر برای تست قند خون و یک هزار و ۲۸۲ نفر برای کنترل فشار خون به این مراکز مراجعه کردهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان در رابطه با پایگاههای امداد و نجات ورودی شهرها که به شکل جذاب طراحی شده اند، اظهارکرد: این پایگاهها یک طرح مشترک بین جمعیت هلال احمر، اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی و محیط زیست است که در یک مکان مستقر میشوند و به اندازه توانشان فعالیت میکنند.
احمدی افزود: تلاش ما بر این است که پایگاههای امداد و نجات و یا پستها را به گونهای طراحی کنیم که یک جاذبه برای مسافر ایجاد شود تا توقف کند و از امکاناتی مثل ایستگاه سلامت و خیمههای نماز به شکل رایگان استفاده کنند.
نظر شما