به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی فضلی اظهار کرد: در اردوهای راهیان نور به دنبال اثرگذاری هستیم چرا که باید در این اردوها محتوای نرم اتفاق بیافتد.
وی ادامه داد: باید تلاش کنیم تا خیرین را نیز در این بخش وارد و آن ها را نیز با اردوهای راهیان نور بیشتر آشنا کنیم.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه مسیر راهیان نور یک مسیر انسان ساز و الی الله است، بیان کرد: این مسیر برای خود ما، دست اندرکاران و دانش آموزان یک مسیر انسان ساز است.
وی ضمن تقدیر از برگزاری اردوهای راهیان نور دانش آموزی توسط وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: راهیان نور را دانشجوها آغاز کردند اما اکنون دانش آموزان در این مسیر از دانشجویان جلوتر هستند.
سردار فضلی عنوان کرد: تمام مسئولان وزارت آموزش و پرورش و مدارس درگیر جریان اعزام به اردوهای راهیان نور شدند و سپاه و بسیج نیز در کنار هم این کار را هدایت و حمایت می کنند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین اشاره کرد: ۲ هزار و ۶۰۰ دانشکده در کشور داریم که با جاری شدن جریان اعزام راهیان نور توسط آموزش و پرورش به عنوان یک الگو، این موضوع در این دانشکده ها نیز شرایط بهتری را پیدا کند.
سردار فضلی افزود: هنوز نتوانستیم الگوی دفاع مقدس را در اعزام های راهیان نور جاری و ساری کنیم؛ آن الگو می تواند تمام مشکلات را در اعزام به اردوهای راهیان نور حل کند.
نظر شما