به گزارش خبرنگار مهر، آزاد حکمت امروز شنبه در جمع رییس ونمایندگان اعضای شوراهای اسلامی شهرهای استان که در سالن کنفرانس شرکت مخابرات برگزار شد، با اشاره به تاثیر ارتباطات و خدمات مخابراتی روز بر زندگی مردم و توسعه شهری گفت: اگر درکنار شرکت مخابرات به عنوان یک سازمان فرابخشی سایر ارگانها و دستگاههای خدمات رسان همگام نباشند نمی توان خدمات با کیفیت را به شهروندان ارائه کرد.
وی با اشاره به نامگذاری سال از سوی رهبرمقام معظم رهبری تحت عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل عنوان کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی استراتژی و برنامه ریزی جامع و کامل برای توسه همه جانبه ایران اسلامی است که شرکت مخابرات استان کردستان نیز انتظار دارد شوراهای اسلامی تمام توان خود را برای تحقق این امر با شرکت مخابرات بکارگیرند.
وی اضهار داشت:حدود ۸۰ درصد از فعالیت های شرکت مخابرات نیازمند صدور مجوز از سوی شهرداری ها برای حفاری و نصب دکل های مخابراتی است که در صورت عدم همکاری شهرداری ها، شرکت مخابرات نمی تواند خدمات روز مخابراتی را در سطح استان توسعه و ارائه دهد.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان کردستان با اشاره به اینکه طول عمر هرسرویس و فناوری ارتباطی در مخابرات بنا به ظهور تکنولوژی های روز و جدیدتر در حال تغییر است، افزود: سرعت درفعالیتهای شرکت مخابرات نقش اساسی را ایفا می کند که این امر جز با همکاری شوراهای اسلامی و شهرداری ها محقق نمی شود.
حکمت با اشاره به اینکه علیرغم کمبودهای مالی شرکت مخابرات کارهای زیرساختی بزرگی در استان انجام داده است، افزود: یکی ازمهمترین اقدامات توسعه تجهیزات DWDM بود که ظرفیت انتقال استان را ۵۴ برابر افزایش یافته است.
وی یادآور شد: کردستان جزو استانهایی است که عملکرد خوبی در سطح کشور را از لحاظ ارائه خدمات با کیفیت و کمیت به مشترکین داشته که این نشان دهنده رشد سطح فرهنگ، تمایل و اشتیاق مردم به استفاده از خدمات شرکت مخابرات است.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با تلاش همکاران این شرکت توانستیم نسلهای جدید تلفن همراه را وارد استان کنیم، افزود:در حال حاضر جزو استانهایی هستند که بیشترین سطح استفاده از اینترنت در سطح کشور را در هر دو بخش اینترنت ADSL و موبایل را در استان داریم.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان کردستان بیان کرد: متاسفانه مردم براساس شایعاتی که در راستای ضرر امواج دکلهای مخابراتی در استان شکل گرفته اجازه نصب دکلها را در برخی مناطق نمیدهند و مانع نصب دکلهای مخابراتی میشوند که این امر موجب می شود از خدمات روز مخابراتی خود را محروم نمایند.
حکمت اضافه کرد: همه تجهیزات مخابراتی توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی و سازمان انرژی اتمی کشور ارزیابی و بعد از دریافت تاییدیه مورد استفاده و نصب قرار میگیرند.
وی بیان کرد: اعضای شوراهای شهر و روستای استان و رسانه ها به عنوان پل ارتباطی مردم و مسوولین در رو شنگری و آگاه سازی جامعه نقش تعیین کننده ای دارند و انتظار داریم این عزیزان بر اساس داده های علمی بی خطر بودن این تشعشعات را در استان ترویج دهند و مردم را نسبت به بیخطر بودن دکلهای مخابراتی آگاه سازند.
عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات کردستان با اشاره به بی ضرربودن دکل مخابراتی و تشعشعات سیگنال های این آنتن ها گفت: هدف مخابرات استان ارائه خدمت به مردم است و در برخی موارد با پیگیری بسیار و تلاش گسترده موفق به دریافت مجوز برای ارائه خدمت به برخی روستاهای استان را داریم اما متاسفانه مردم نگران امواج تجهیزات مخابراتی هستند و مانع کار میشوند در حالیکه هیچ ضرری متوجه مردم نمیشود.
مسعود سیدالشهدایی بیان کرد: نباید اجازه داد این شبهه در میان مردم ترویج پیدا کند بنابراین از نمایندگان شورای اسلامی شهرهای استان درخواست میشود مردم را از اینگونه شایعات دور کنند و با آگاهی وشفافیت کامل مردم افکار مردم را در این زمینه ارتقا بخشند.
این عضو هیأت مدیره مخابرات کردستان گفت: از ۱۰۰ سایت راهاندازی شده طی سال گذشته در کردستان ۴۰ مورد روستایی بوده و مخابرات کمکهای قابل توجهی در مناطق روستایی برای توسعه ارتباطی داشته است.
رئیس شوراهای اسلامی استان کردستان در ادامه این جلسه ضمن تقدیر از همکاریهای همیشگی مخابرات استان اظهار داشت: برخی نواحی منفصل شهری نیازمند داشتن تلفن ثابت هستند و ازشرکت مخابرات استان خواستار توجه به این مهم شد.
وی بیان کرد: در ناحیه منفصل شهری نایسر شهرستان سنندج مدارس و منازل این ناحیه نیازمند داشتن خدمات مخابراتی هستند و جا دارد مخابرات استان با تعامل و همکاری بیش از پیش در قالب انعقاد تفاهمنامهای زمینه راهاندازی خدمات مخابراتی در این ناحیه را فراهم کند.
این مسئول افزود: سعی شده بتوانیم مشکلات شهری سنندج را با همکاری مسئولان استان در قالب تفاهمنامههایی برطرف کنیم و هرگونه خدمتی که نیاز باشد به مردم ارائه دهیم.
رئیس شورای اسلامی استان کردستان یادآور شد: چنانچه نیاز باشد مسئولان شرکت مخابرات استان میتوانند برای رفع مشکلات مخابراتی به ویژه تلفن ثابت در نواحی منفصل شهری در مجمع شهرداران حضور یابند.
وی ارتباطات را از فاکتورهای توسعه شهری و روستایی استان برشمرد و گفت: توسعه شهرها امری ضروری است و اگر روستاها توسعه یابند بیشک شهرها نیز شاهد توسعه خواهند بود.
در ادامه این نشست که نمایندگان شوراهای اسلامی شهرهای استان حضور داشتند وهرکدام از نمایندگان مشکلات حوزه مخابراتی شهرهای خود را مطرح و خواستار برطرف شدن این مشکلات شدند
نظر شما