مهدی تقیپور در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هم اکنون ۱۸ شرکت سازنده سازههای گلخانهای در سطح استان اصفهان فعالیت میکنند که جزء بهترینهای کشور در این زمینه هستند.
وی با اشاره به برنامه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی برای ارتقا کشت های گلخانه ای، بیان داشت: دو محور اصلی شامل توسعه دانش فنی در گلخانهها با به کارگیری کارشناسان کشاورزی در کنار تجربه بهرهبرداران و نیز تهیه و تقویت ضوابط و مقررات توسعه کشت گلخانهای را به طور جدی دنبال میکنیم.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان همچنین به برگزاری نمایشگاه گل و گیاه اصفهان برای آشنایی فعالان این بخش با آخرین دستاوردها اشاره داشت و اعلام کرد: نمایشگاه گل و گیاه رویداد اثربخشی است که با حضور افراد صاحب تجربه و فن در کنار کارشناسان آموزش دیده، یک بسته اطلاعاتی کامل را به متقاضیان دانش و تجربه صنعت گلخانه داری ارایه می کند.
وی با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه گل و گیاه، گیاهان دارویی، فضای سبز شهری - ماهیان و پرندگان زینتی از اول تا ششم اردیبهشت سال جاری، افزود: استان اصفهان به عنوان میزبان این نمایشگاه، توانایی بالایی در زمینه تولید و عرضه انواع گل و گیاه زینتی دارد و این نمایشگاه ظرفیت تبدیل به یک برند کشوری را داراست.
تقی پور اظهار کرد: همان گونه که نمایشگاههای صنعت کشاورزی و تکنولوژی کشاورزی اصفهان به برندهای مطرح در کشور با عناوین اگروت و اگرومک تبدیل شده، نمایشگاه گل و گیاه و گیاهان دارویی اصفهان هم میتواند به چنین برندی تبدیل شود.
تبلیغات نمایشگاه گل و گیاه اصفهان در حد تبلیغات ملی نبوده است
وی اضافه کرد: تبلیغات رسانهای برای برگزاری این نمایشگاه در سطح ملی جای کار بیشتری دارد و در پنج سالی که از عمر نمایشگاه گل و گیاه اصفهان میگذرد، این تبلیغات در حد یک نمایشگاه ملی نبوده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: استان اصفهان با داشتن یک هزار و ۲۵۰ هکتار فضای گلخانهای، رتبه سوم کشوری را دارد و همچنین با تولید سالانه ۴۲ میلیون گلدان گل رتبه نخست را در کشور کسب کرده است.
پنج شهرستان اول استان اصفهان در حوزه گلخانهای
وی بیان کرد: شهرستانهای فلاورجان، خمینی شهر، دهاقان، تیران و کرون و اصفهان پنج شهرستان اول استان اصفهان در حوزه گلخانهها و سازههای گلخانهای است.
تقی پور تأکید کرد: هم اینک همه مجوزهای فعالیت بخش کشاورزی توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی صادر می شود و حتی سازه های گلخانه ای توسط کارشناس کشاورزی این سازمان، محاسبه و تهیه می شوذ.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان بیان کرد: بحث مدیریت گلخانه که مجموعهای از موضوعات مصرف صحیح آب، نهاده ها و رعایت استانداردها در سازه گلخانه است، مهمترین مبحثی است که در کارگاههای آموزشی میتوان به آن پرداخت.
وی با اشاره به محدودیت منابع آب در کشور به طور کلی و استان اصفهان به صورت حاد و خاص گفت: با توجه به مصرف یک دوازدهم آب در روش کشت گلخانهای در مقایسه با کشتهای زراعی و باغی، برگزاری این نمایشگاهها میتواند توصیه مناسبی برای بهرهبرداران این بخش به همراه داشته باشد.
نظر شما