خبرگزاری مهر - گروه استانها: زنگ دور دوم انتخابات میاندورهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از چند روز پی نواخته شد و تلاش چهار نامزد برای کسب دو کرسی مجلس در مازندران پررنگتر شده است.
مازندران ۱۲ کرسی در خانه ملت دارد که تاکنون تکلیف ۱۰ کرسی آن مشخص شد و دو حوزه انتخابیه شامل شش شهرستان نیز در انتخابات میاندورهای مشخص خواهند شد.
شش نماینده مازندران از ورود به مجلس بازماندند
از بین منتخبان مجلس دهم در دوره اول انتخابات در مازندران، علیمحمد شاعری از حوزه انتخابیه گلوگاه، نکا و بهشهر جایگزین احمدعلی مقیمی نماینده کنونی مجلس شد و در حوزه ساری و میان درود نیز محمد دامادی نماینده دوره کنونی و علیاصغر یوسف نژاد به مجلس دهم راه یافتند و سید رمضان شجاعی نماینده فعلی از ایستگاه مجلس بازماند.
همچنین در قائمشهر، سوادکوه شمالی، سوادکوه، سیمرغ و جویبار، عبدالله رضیان با اکثریت آرا در دوره اول انتخابات روانه مجلس شد و رقابت بین کمال علی پور نماینده کنونی و سید علی ادیانی به دوره دوم کشیده شد تا واجدان شرایط از بین دو کاندیدای تفکر اصولگرایی، یک نفر را به ترکیب مجلس دهم اضافه کنند.
کمال علی پور نماینده فعلی مردم این حوزه انتخابیه به شمار میرود و با شعار تداوم خدمت ر حال فعالیت است، وی عضو فراکسیون اصولگرایان و ائتلاف اصولگرایان است و همچنین اصلاحطلبان قائمشهر در برای انتخابات میاندورهای ترجیح دادند از وی حمایت کنند.
سید علی ادیانی دیگر نامزد حوزه انتخابیه قائمشهر در مرحله اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی توسط شورای ائتلاف اصولگرایان کشور موردحمایت قرار گرفت و در مرحله دوم انتخابات علاوه بر جریان اصولگرا از حمایت حزب اعتدال و توسعه کشور (حزب نزدیک به دولت)، جبهه متحد اعتدالگرایان کشور، خانه کارگر، حزب اسلامی کار، حزب آزادگی ایران اسلامی برخوردار شده است.
مرگ مهرداد اولادی فوتبالیست تیم ملوان انزلی که سابقه بازی در تیمهای پایتختنشین و تیم ملی را دارد بر تبلیغات انتخاباتی در حوزه انتخابیه قائمشهر سایه انداخته است
مرگ مهرداد اولادی فوتبالیست تیم ملوان انزلی که سابقه بازی در تیمهای پایتختنشین و تیم ملی را دارد بر تبلیغات انتخاباتی در حوزه انتخابیه قائمشهر سایه انداخته است و فعالیتهای تبلیغاتی دو نامزد موجود در این حوزه تحت تأثیر مرگ مرحوم اولادی قرار گرفت.
عبدالله رضیان در مرحله اول با کسب ۶۲ هزار و ۱۹۲ رأی از مجموع ۲۳۶ هزار و ۴۱۷ رأی مأخوذه منتخب مردم این حوزه انتخابیه در مجلس دهم شد و سید علی ادیانی راد به همراه کمال علی پور خنکداری به مرحله دوم راه یافتند.
در حوزه انتخابیه بابل نیز، علی نجفی خوشرودی در دوره اول روانه مجلس شد و حسین نیاز آذری نماینده کنونی و همت الله طاهر نژاد در انتخابات میاندوره رقابت خواهند کرد.
در مرحله اول انتخابات در مازندران شش نماینده فعلی مجلس شورای اسلامی از رفتن به خانه ملت بازماندند و چهار نماینده کنونی نیز بار دیگر مجوز ورود به مجلس را کسب کردند و تکلیف دو نماینده نیز در دور دوم انتخابات مشخص میشود.
نام استان – نام حوزه انتخابیه – نام کاندیدا- سن- تحصیلات – گرایش سیاسی- قرارگیری در لیست جریانات سیاسی
مازندران – قائمشهر و سوادکوه – کمال علیپور – 1346- فوق لیسانس مهندسی عمران سازه- عضوفراکسیون اصولگرایان و ائتلاف اصولگرایان.
مازندران – قائمشهر و سوادکوه – سیدعلی ادیانی – 1338- دکترای حقوق جزا- اصولگرا- حزب اعتدال و توسعه کشور (حزب نزدیک به دولت)، جبهه متحد اعتدالگرایان کشور، خانه کارگر، حزب اسلامی کار،حزب آزادگی ایران اسلامی
مازندران – بابل- حسین نیازآذری- 1336- فوق لیسانس مدیریت دولتی- اصولگرای میانه رو-
مازندران – بابل- همت الله طاهرنژاد- 1347-دکتری مدیریت و دانشجوی دکتری حقوق جزا و جرم شناسی- اصلاح طلب
ازاینرو به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران و کارشناسان مسائل سیاسی، در انتخابات هفتم اسفندماه سال گذشته یکدانهای سیاسی در ترکیب نمایندگان مجلس مازندران صورت گرفته است.
پیش بینی ۸۰۵ شعه اخذ رای برای انتخابات دوره دوم
در دو حوزه انتخابیه بابل و قائمشهر ۸۶۵ شعبه اخذ رأی پیشبینیشده است و به گفته علیرضا یونسی، در این مرحله ۵۰۹ شعبه اخذ رأی برای حوزه انتخابیه بابل و ۳۵۶ نیز برای حوزههای انتخابیه قائمشهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی ساماندهی شد.
وی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در مرحله دوم ۱۴ هزار نفر در ۷۸۲ شعبه اخذ رأی ثابت و ۸۲ شعبه سیار با ستاد انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مازندران همکاری دارند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران جمعیت واجدین شرایط رأیگیری در این دو حوزه انتخابیه را حدود ۸۰۰ هزار نفر اعلام کرد وگفت: در مرحله اول در حوزه انتخابیه شهرستان بابل ۷۱.۵ درصد و حوزه انتخابیه قائمشهر شامل سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار نیز ۸۱ درصد رأیدهندگان در انتخابات شرکت کردند.
در انتخابت هفتم اسفندماه سال قبل ۷۳ درصد از واجدان شرایط در پای صندوقهای رأی شرکت کردند.
نظر شما