به گزارش خبرنگار مهر، علی کلانتری ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به صدور ۲ هزار و ۷۷۴ جواز تأسیس در استان زنجان گفت: ۱۷ هزار میلیارد تومان برای تأسیس این واحدها در استان سرمایهگذاری شده است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان بابیان اینکه استان زنجان در صنعت جایگاه خوبی را به خود اختصاص داده است گفت: استان زنجان در زمینه صنایع غذایی، برق قدرت و ترانسفورماتور و نیز سوئیچ فشارقوی برق از توانمندی ویژه و رتبه خوبی در سطح کشور برخوردار است و هماکنون در استان حدود ۱۳ شهرک و ناحیه صنعتی فعال وجود دارد.
کلانتری به عمده مشکل واحدهای صنعتی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: بیشترین مشکل فعالیتهای واحدهای صنعتی کمبود نقدینگی است و حدود ۴۵ درصد مشکلات واحدهای صنعتی در زمینه فروش محصول است.
کلانتری تصریح کرد: دولت در سال جاری حمایت لازم را از واحدهایی که مشکلدارند در دستور کار قرار داده است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان به پالایشهای انجامشده در راستای فعالسازی واحدهای نیمه فعال طی دو سال گذشته در استان اشاره کردوافزود: در استان زنجان ۲۳ درصد واحدها با ظرفیت بالای ۷۰ درصد کار میکنند و ۴۸ درصد مشکلات صنایع تولیدی و صنعتی زنجان مربوط به کمبود نقدینگی و بیش از ۲۰ درصد مربوط به نبود بازار فروش است.
کلانتری گفت: بزرگترین کمکی که دولت طی دو سال گذشته برای رفع مشکل این صنایع در کشور و استان انجام داده تشکیل کارگروه و ابلاغ قانون رفع موانع تولید است.
وی تصریح کرد: برخی واحدهای صنعتی که در کمبود نقدینگی مشکل داشتند از طریق دریافت تسهیلات بانکی موفق بهکار خود شدند.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: هزار و ۲۹ هکتار زمین صنعتی در استان زنجان وجود دارد که در این راستا هزار و ۲۳۹ پروانه بهرهبرداری در استان صادرشده است.
کلانتری گفت: برای هزار و ۲۳۹ پروانه بهرهبرداری چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده که برای ۳۸ هزار فرصت شغلی ایجادشده است.
نظر شما