به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی کردستان، اسماعیل احمدی امروز چهارشنبه در دیدار با شهردار سنندج گفت: شهرداری ها با کتابخانه های عمومی در فعالیت های فرهنگی با یکدیگر ارتباط موثری دارند و این مهم می تواند سبب توسعه شود.
وی حمایت شهرداری ها را از کتابخانه های عمومی بسیار مهم و تاثیرگذار عنوان کرد و افزود: بر اساس ماده 6 قانون تاسیس و نحوه اداره کتابخانه های عمومی، شهرداری ها موظفند نیم درصد از کل درآمد خود را به حساب انجمن کتابخانه ها واریز نمایند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان با تاکید بر اینکه پرداخت به موقع نیم درصد به حساب انجمن کتابخانه های عمومی برای این نهاد فرهنگی بسیار مهم و اثرگذار است، ادامه داد: بر این اساس شهرداری ها می توانند نقش مهمی در فعالیت های کتابخانه های عمومی ایفا کنند.
احمدی با تقدیر از رویکرد فرهنگی شهردار جدید سنندج، تصریح کرد: این رویکرد مثبت در اجرای بهتر برنامه های فرهنگی و همچنین ارتقای شاخص ها در این بخش بسیار موثر است.
وی با اشاره به نقش مهم کتاب در ارتقای فرهنگ شهروندی، عنوان کرد: بدون شک تربیت شهروندانی کتاب خوان سبب ارتقای سطح آگاهی، بصیرت و قانون مداری می شود که مدنظر شهرداری هاست.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان گفت: شهرداری و کتابخانه ها می توانند با برگزاری برنامه های مشترک به ارتقای شاخص های مطالعه در این شهر فرهنگی کمک کنند.
احمدی اظهار داشت: هم اکنون در استان کردستان 46 کتابخانه عمومی نهادی و 38 کتابخانه عمومی مشارکتی فعال وجود دارد که زیر بنای آن ها بالغ بر 25 هزار متر مربع است.
وی اضافه کرد: بر همین اساس سهم شهر سنندج 6 کتابخانه عمومی نهادی و 5 کتابخانه عمومی مشارکتی است.
حمایت از کتابخانه های عمومی رویکرد فرهنگی شهرداری است
شهردار سنندج هم در این دیدار با تاکید بر لزوم همکاری و تعامل مستمر و موثر این نهاد با کتابخانه های عمومی، گفت: حمایت از کتابخانه ها از برنامه های مهم و رویکرد فرهنگی شهرداری است.
منوچهر فخری اظهار داشت: توجه به بخش فرهنگ بسیار مهم است و شهرداری با نهادهایی که در این زمینه فعالیت می کنند ارتباط موثری دارد.
وی با اشاره به نقش مهم کتابخانه های عمومی در ترویج فرهنگ مطالعه، عنوان کرد: کتاب خوانی یک عادت خوب است که زمینه ساز توسعه فرهنگی و همچنین توسعه در سایر بخش هاست.
شهردار سنندج بیان کرد: ارتباط شهرداری و کتابخانه های عمومی نباید تنها مختص به بحث نیم درصد باشد و این ارتباط باید بسیار گسترده تر و زمینه ساز ترویج فرهنگ کتابخوانی باشد.
فخری با تاکبد بر لزوم برگزاری برنامه های مشترک، گفت: این دو نهاد می توانند برنامه های فرهنگی مشترکی را با همکاری و تعامل سازنده با یکدیگر اجرا کنند و در این راستا از مشارکت عمومی نیز بهره مند شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سنندج شهری فرهنگی است، تصریح کرد: ظرفیت های این شهر به ویژه در حوزه فرهنگ با کسی پوشیده نیست و وظیفه مسئولان است که زمینه تجلی این ظرفیت ها را فراهم کنند.
شهردار سنندج اظهار کرد: شهرداری تلاش می کند با برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و همچنین حمایت از نهادهای متولی فرهنگ در راستای توسعه این شهر گام های اساسی بردارد.
فخری با اذعان به اینکه چشم انداز برنامه های شهرداری در سال جاری بسیار روشن و طلایی خواهد بود، افزود: امیدوراریم با همکاری و حمایت مسئولان و مردم گام های مهمی در خدمت رسانی به مردم فهیم سنندج برداریم.
وی اضافه کرد: ارتقای شاخص های مطالعه از نیازهای ضروری کشور است و همه باید از نهادهایی که در این راستا فعالیت دارند حمایت کنیم.
نظر شما