به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از آسوشيتدپرس و رويترز، همچنين "نصير الناصر" نماينده قطر در سازمان ملل گفت كه اين قطعنامه تنها به بدترشدن وضعيت خواهد شد.
وي همچنين با اعلام اينكه وضعيت منطقه در حال حاضر بحراني است، تصويب اين قطعنامه را در شرايط كنوني محكوم و خواستار دادن زمان بيشتر به ايران براي ارائه پاسخ به پيشنهاد جامعه بين المللي شد.
"خاوير سولانا" مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا در 6 ژوئن پيشنهادي را به نمايندگي از پنج كشور عضو دائم شوراي امنيت به علاوه آلمان به ايران ارائه داد.
سفير قطر در ادامه گفت: بايد تمام ابزارهاي ممكن را بكار گيريم تا اهداف واقعي ايران از برنامه هاي هسته ايش را روشن كنيم.
"امير جونز پري" سفير انگليس در سازمان ملل گفت كه كشورش عميقاً از عدم همكاري ايران در بررسي جدي پيشنهاد جامعه بين المللي و از اينكه تهران نشان نداده كه آماده آغاز گقتگوهاست، مايوس شده است.
لحظاتي پيش شوراي امنيت سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه اي از جمهوري اسلامي ايران خواست تا 31 اوت (9شهريور) فعاليت هاي هسته اي خود را به حال تعليق درآورد.
همچنين گزارش ها حاكي از آن است كه در قطعنامه مصوب از كشورها مي خواهد تا از انتقال اقلام، مواد و كالاها و همچنين تكنولوژي كه مي تواند به فعاليت هاي هسته اي و برنامه هاي موشكي بالستيك ايران كمك كند، ممانعت به عمل آورند.
قطعنامه ضد ايراني با راي موافق 14 كشورعضو شوراي امنيت تصويب شد اما قطر يكي از اعضاي غير دائم اين شورا به آن راي مخالف داد.
در اين قطعنامه آمده است: اگر ايران تعليق غني سازي را نپذيرد، تحريم اقتصادي خواهد شد.
گفته مي شود كه به خاطر درخواست روسيه و چين اين قطعنامه ضعيف تر از متن بيانيه پيشين بود، ولي بيانيه قبلي درخواست براي تحريم فوري را داشته است.
نظر شما