یوسف افراش در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سازمان دارالقرآن اولین نهاد قرآنی در کشور است که فعالیت خود را از سال ۶۰ شروع کرده و از تشکلهای باسابقه قرآنی است که کادر متخصص قرآنی دارد.
وی اظهار کرد: هیئتامنای این سازمان از اساتید و چهرههای سرشناس قرآنی کشور هستند و دارای سابقه طولانی درزمینه فعالیتهای قرآنی است و افراد شاغل از متخصصان امور قرآنی بوده و از معلمان وقاریان ممتاز کشور هستند.
معاون ارتباطات و فناوری سازمان دارالقرآن کریم کشور گفت: در حال حاضر در تمامی ۳۱ استان کشور در مراکز استانها اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی وجود دارد و در بیشتر شهرستانهای استان نیروی کارشناس قرآنی در ساختار سازمان پیشبینیشده و یک تشکیلات قوی و توانمند ازنظر اداری و نیروی انسانی داریم.
افراش اظهار کرد: افراد شاغل در این سازمان متخصص بوده و در این راستا ۵۰۰ پست قرآنی در کشور وجود دارد که تقریباً بیشتر این پستهای قرآنی شاغل هستند.
وی به برنامههای این سازمان در سال جاری اشاره کرد و گفت: برنامه امسال در حوزه توسعه و گسترش فعالیتهای آموزشی عمومی است.
معاون ارتباطات و فناوری سازمان دارالقرآن کریم کشور ادامه داد: بحث ساماندهی فعالیتهای قرآنی و مردمی در کشور از مأموریتهای دیگر این سازمان است و مأموریت سوم نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم است که محور اصلی برنامهها است.
افراش ادامه داد: در حوزه آموزش دورههای عمومی در سطوح مختلف قرائت، تفسیر و ترجمه را خواهیم داشت و کارگاه سبک زندگی اسلامی و دورههای تخصصی تربیتمعلم و مدرس و استاد قرآن در تحت ذیل این دورههای آموزشی است.
وی افزود: درراستای ساماندهی فعالیتهای قرآنی مردمی برنامه داریم و بحث صدور مجوز برای مؤسسات است که برای راهاندازی خانههای قرآن روستایی و شهری بر اساس آئیننامههایی که داریم مجوز صادر میشود.
معاون ارتباطات و فناوری سازمان دارالقرآن کریم کشور تصریح کرد: پنج هزار تشکل قرآنی در کشور داریم که تحت عنوان موسسه قرآنی، خانه قرآن روستایی و شهری فعالیت میکنند.
افراش افزود: برای استفاده از سایر ظرفیتهای مردمی مثل هیئتهای دینی و مذهبی که در کشور است و بالغبر یکصد هزار هیئت مذهبی و دینی توسط سازمان شناسی شدند که خود یک ظرفیت خوبی برای گسترش فعالیتهای قرآنی است که موضوع آموزش و انس با قرآن و توجه به مفاهیم را در هیئتها نهادینه کنیم.
معاون ارتباطات و فناوری سازمان دارالقرآن کریم کشور تصریح کرد: هر ناشری که زمینه چاپ قرآن فعالیت میکند با توجه به حساسیتی که درزمینه چاپ وجود دارد برای جلوگیری از به وجود آمدن اشتباه در فرایند نگارش و اعرابگذاری، نمونهها قبل از در سازمان قرآن دارالقرآن موردبررسی قرار میگیرد و در صورت وجود اشتباه تصحیح صورت میگیرد و اگر فاقد غلط باشد مجوز چاپ قرآن داده میشود.
افراش بابیان اینکه صدور مجوز به حافظان قرآنی از فعالیت سازمان دارالقرآن کریم است، افزود: امسال دوره طرح اعطای مدرک قرآنی راداریم که از اسفندماه ثبتنام شرع شده و ۲۴ اردیبهشت آزمون اولیه است و همزمان در سراسر کشور برگزار میشود.
معاون ارتباطات و فناوری سازمان دارالقرآن کریم کشور افزود: حدود ۶ الی ۷ هزار نفر شرکت کردند و اگر در آزمون موفق به کسب حدنصاب نمرات شده باشند مدرک به آنها داده میشود که مدرک درجه یک معادل دکترا، درجه دو معادل فوقلیسانس، درجه سه معادل لیسانس، درجه چهار معادل فوقدیپلم و درجه پنج هم معادل دیپلم است.
افراش افزود: در ماه رمضان بیش از ۳۰ عنوان برنامه پیشبینیشده که برنامه شاخص «با قرآن در رمضان» است که توسط صداوسیما هم پخش میشود و در ۳۰ شب ماه رمضان محافل انس با قرآن و کلاسهای آموزش قرآن برگزار میشود.
نظر شما