۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۵۵

منتخب مردم سنندج، دیواندره و کامیاران مطرح کرد:

تشکیل فراکسیون نمایندگان کرد مجلس دهم/نارضایتی از عملکرد مدیران

تشکیل فراکسیون نمایندگان کرد مجلس دهم/نارضایتی از عملکرد مدیران

سنندج- نماینده منتخب مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران با اشاره به ماندن بر روی پیمانی که با مردم بسته است، وعده تشکیل و راه اندازی فراکسیون نمایندگان کرد در مجلس دهم را مطرح کرد.

سیداحسن علوی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار مهر از حضور و مشارکت مردم استان به ویژه حوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تشکر کرد و گفت: مردم استان در ماراتن نفس گیر انتخابات، علارغم وجود فضای ناسلام که ناشی از انتشار شب‌نامه‌هایی که از سوی عده‌ای از مخالفین و رقبای انتخاباتی ایجاد شد، توانستند نماینده اصلح و مورد اعتماد خود را انتخاب کنند.

وی عنوان کرد: در مرحله دوم این دوره از انتخابات گرچه در ظاهر در دو حوزه انتخابیه استان رقبای هریک از کاندیداها یک نفر بود ولی در باطن چندین نفر از کسانی که در سطح استان مطرح و شناخته شده بودند هم وارد کارزار شدند.

وی اظهارداشت: در طول چهارسال گذشته که نماینده مردم درحوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران بودم همواره بر عهد و پیمانی که به مردم دادم پایبند بودم و وفاداری خود را به آنها ثابت کردم.

نماینده منتخب مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم به آینده کردستان رای دادند، گفت: امیدوارم با وجود چهار نماینده ای که در دور جدید راهی مجلس شدند و یکی دیگر از همکاران سابقم که این بار نیز اعتماد مجدد مردم را کسب کرد، اقدامات ارزشمندی را برای استان انجام دهیم.

علوی ادامه داد: تجربه چهارساله نمایندگی خود در نهمین دوره مجلس را دراختیار نمایندگان جدید این دوره قرار خواهم داد تا با همراهی یکدیگر  بتوانیم گامی موثر در راستای فراهم کردن مسیر توسعه استان برداریم.

وی بیان کرد: اتمام طرح های زیرساختی مانند بزرگراه، راه آهن و غیره، پروژه های عمران روستایی و شهری از جمله مواردی است که به جد پیگیر آن در دوره جدید خواهیم بود.

وی  از دیگر برنامه های خود در دوره جدید را پیگیری تعیین تکلیف وضعیت مرز در استان خواند و اظهارداشت: تصویب منطقه آزاد بانه-مریوان در صحن مجلس شورای اسلامی در دوره جدید باردیگر مطرح خواهد شد و به منظوربهبود و تسهیل اشتغال و سرمایه گذاری در کردستان، نمایندگان متعهد شدند در این دوره با تصویب آن مخالفت نکنند.

رییس مجمع نمایندگان کردستان ادامه داد: در ارتباط با رونق سرمایه گذاری و ایجاد کارخانه هایی در استان، تعدادی سرمایه گذار اعلام آمادگی کردند که انتظار می رود این مهم هر چه سریعتر به نتیجه برسد.

علوی افزود: در این دوره سعی خواهیم کرد اقداماتی که در راستای سرمایه گذاری در استان و دعوت از سرمایه گذاران انجام می شود توسط نمایندگان هر حوزه انتخابیه صورت گیرد تا یکی از آنها هم چون دوره قبل اقدام به مانع تراشی در این امر خطیر نکند.

مسئولان آمار و ارقام دقیقی از وضعیت کردستان دراختیار نمایندگان قرار دهند

وی با بیان اینکه  وجود آسیب های اجتماعی هم چون افسردگی نسل جوان، اعتیاد و رشد منفی ازدواج و طلاق در استان بسیار نگران کننده است، عنوان کرد: امیدواریم با ایجاد اشتغال شاهد کاهش میزان آسیب های اجتماعی در استان باشیم.

وی ادامه داد: انتظار می رود مردم استان همانگونه که در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حماسه خلق کردند در سایر حوزه ها وزمینه ها هم پشتیبان نمایندگان خود در مجلس باشند و درصورتیکه طرح و ایده ای برای بهبود وضعیت منطقه دارند آنرا ارائه کنند.

رییس مجمع نمایندگان کردستان افزود: از مسئولان استان هم انتظار داریم که مشکلات استان را به درستی به ما منعکس کنند و آمار و ارقام دقیقی هم در اختیار نمایندگان مردم در مجلس قرار دهند.

علوی حضور وزرا و مسئولان ارشد سازمان ها ونهادهای مختلف کشور در کردستان را الزامی خواند و اظهارداشت: مسئولان ارشد کشور برای اینکه بتوانند برای رفع مشکلات استان نسخه ای بپیچند، باید از نزدیک خود وضعیت و شرایط استان را مشاهده کنند.

نواحی منفصل شهری از روستاها وضعیت نامناسبتری دارند

وی بر کمک وهمراهی شهرداری های استان تاکید کرد وگفت: برای توسعه عمران شهری باید شهرداری های سطح استان به ویژه سنندج را یاری دهیم.

وی بیان کرد: وضعیت شهر سنندج به ویژه نواحی منفصل آن بسیار نابسامان است به گونه ای که شرایط آن از روستاها هم نامناسب تر است وباید برای آن چاره ای اندیشیده شود.

رییس مجمع نمایندگان کردستان بر توجه بیشتر به مباحث فرهنگی تاکید کرد و اظهارداشت: احیای فرهنگ گذشته وآشناکردن بیشتر نسل جوان با آن مستلزم تلاش بیشتر دستگاه های فرهنگی و صداوسیمای مرکز استان است.

علوی با بیان اینکه فرهنگ ما فقط شامل موسیقی نمی شود، ادامه داد: موسیقی یکی از اجزای فرهنگ غنی کردستان است و نهادهای متولی فرهنگ باید به تمامی حوزه ها و بخش های فرهنگ منطقه توجه داشته باشند.

وی افزود: مفاخر علمی، فرهنگی واجتماعی استان باید از طریق رسانه ها به ویژه رسانه ملی به مردم شناسانده ومعرفی شوند.

بی توجهی به وضعیت معیشتی اصحاب رسانه جامعه را دچار آسیب می کند

وی با تاکید بربهبود وضعیت  بیمه ومسکن هنرمندان وخبرنگاران استان بیان کرد: متاسفانه قشر هنرمند و خبرنگار از لحاظ مالی در مضیقه هستند و باید مسئولان توجه بیشتری به این قشر داشته باشند.

رییس مجمع نمایندگان کردستان ادامه داد: اگر اطلاعات و اخبار جامعه توسط خبرنگاران به مسئولان و سخنان مسئولان هم به مردم منتقل نشود قطعا جامعه دچار مشکلات فراوانی خواهد شد بنابراین مسائل وتنگناهای اهالی رسانه باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

علوی عنوان کرد: ماموستاها وعلمای دینی، از دیگر اقشار تاثیرگذاری در منطقه ما هستند که با مشکلات فراوانی از لحاظ مالی و همچنین سربازی مواجه اند، که می طلبد دولتمردان در راستای رفع این مشکلات تدبیری بیاندیشند.

وی ادامه داد: ماموستایان در آگاهی دهی مسائل سیاسی منطقه و مشکلات خاورمیانه به مردم نقش مهمی برعهده دارند و خوشبختانه تاکنون  هم درراستای انجام این رسالت خود به نحو احسن عمل کردند.

وی بر پیگیری مسئله مدیریت نیروهای اهل سنت در بدنه وزارتخانه ها تاکید کرد و گفت: نظام ما هیچ منعی در ارتباط با استفاده از نخبه های اهل سنت در پست های مدیریتی کشوری قائل نشده است.

نارضایتی مردم از عملکرد مسئولان استان

رییس مجمع نمایندگان کردستان با اشاره به اینکه نیازها و پتانسیل های استان در سندآمایش سرزمین  مشخص شده است، گفت: خواسته ها و مطالبات مردم هم از مسئولان مشخص است باید تلاش شود براساس آن مدیران هم عمل کنند.

علوی ادامه داد: همه ما قبول داریم که دولت به خاطر تحریم های اقتصادی از لحاظ بودجه شرایط مطلوبی ندارد وبی شک ملموس شدن نتایج برجام درکشورهم زمان‌بر است با این وجود انتظار می رود مسئولان لااقل دی مردم را بدست آورند.

وی بیان کرد: دراستانی هم چون کردستان اگر شرایط نارضایتی مردم به همین روال کنونی پیش رود، شاهد تشکیل کانون های خطر درآن خواهیم بود و به همین دلیل لازم است که در اولین فرست تجدید نظر ضروری در کردستان صورت گیرد.

تشکیل فراکسیون نمایندگان کرد در مجلس دهم

وی به دو اقدام نمایندگان استان در مجلس دهم اشاره کرد و گفت: کمیته نمایندگان زاگرس نشین در مجلس تشکیل شده است ولی برای اینکه بتوان کمک های اساسی و اقدامات تاثیرگذاری انجام داد نیاز به تشکیل فراکسیون نمایندگان کرد در مجلس دهم داریم که قطعا آن را پیگیری خواهیم کرد.

رییس مجمع نمایندگان کردستان ادامه داد: ما در چارچوب نظام  وقانون اساسی خواستار تشکیل فراکسیون نمایندگان کرد هستیم، چرا که ایجاد این فراکسیون درروند توسعه استان های مرزی هم چون کردستان بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

علوی با اشاره به اینکه کردستان نیاز به توسعه دارد، افزود: دراستان هایی که کمتر دغدغه توسعه دارند جناح بندی امری مطلوب است ولی در کردستان که مردم آن از بیکاری و مشکلات اقتصادی رنج می برند، این دو قطبی شدن زیاد به نفع نیست.

وی اظهار داشت: ما کسانی که در استان به نام اصلاح طلبی مشغول به کار اقتصادی هستند به رسمیت نمی شناسیم چراکه راه و روش و اهداف اصلاح طلبی مشخص شده است.

وی در پایان سخنان خود عنوان کرد: مطالبه ما ازرییس  دولت تدبیر و امید اجرای بیانیه حقوق اقوام ومذاهب اسلامی است و انتخاب استاندار کُرد برای استان کردستان است.

کد خبر 3614241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha