به گزارش خبرنگار مهر، سید تقی هاشمی ظهر دوشنبه در همایش گرامیداشت روز جهانی بهداشت حرفهای، به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی تحت عنوان استرس در محیط یک چالش همگانی افزود: همچنین در سال گذشته از ۱۸ هزار کارگاه صنعتی توسط کارشناسان بهداشت حرفهای بازید به عمل آمد.
هاشمی خاطرنشان کرد: درصدد هستیم کشاورزان و کارگران ساختمانی را هم زیرپوشش بهداشت حرفهای قرار دهیم.
, وی بابیان اینکه استرسهای شغلی برای کارگران زیانآور است، گفت: استرس با انواع بیماریهای هیجانی ازجمله فشارخون و ناراحتی قلبی مرتبط است که امروزه بسیاری از کارگران را تحت تأثیر خود قرارداده است.
هاشمی ادامه داد: استرس شغلی ناشی از کار در حال حاضر بهطورکلی بهعنوان یک مسئله جهانی، کشورهای توسعهیافته و درحال توسعه را درگیر خودکرده است.
وی تصریح کرد: محیط استرسزا، کاهش سلامت جسمی، فشار فیزیکی و روانی و کاهش انگیزه را برای کارگران ایجاد میکند که درنهایت کاهش عملکرد و کاهش رضایت مسئول را موجب خواهد شد.
این کارشناس با اشاره به اینکه برنامه واحد بهداشت حرفهای حفظ سلامت شاغلین درزمینهٔ پیشگیری از بیماریهاست، عنوان کرد: سامانه جامع بهداشت حرفهای در آیندهای نزدیک به کارفرمایان متصل میشود تا آنان نتایج بازرسیها را رصد کنند.
محمود صفری رئیس شبکه بهداشت و درمان قائمشهر نیز گفت: دنیا بهجایی رسیده که استرس در مسائل بهداشت حرفهای یک مشکل و معضلی است که همه دولتها را درگیر کرده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان قائمشهر استرس شغلی را یک چالش جهانی دانست و افزود: استرس بر همه اقشار مختلف صنایع، بیمارستانی و محیطهای مختلف کاری تأثیرگذار است.
وی ادامه داد: استرس مانع از تفکر تولید در کارگر میشود و لازم است کارفرمایان و مدیران عامل و مشاوران ارشد کارخانهها با برنامهریزی، استرس شغلی کارکنان را کنترل کنند.
نظر شما