به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا سامعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۹۷۳ کیلومتر خط آهن در استان یزد وجود دارد که به کریدورهای شمال - جنوب و شرق - غرب متصل است، گفت: ۲۸ رام قطار مسافری ۲۴ ساعته در این استان فعال هستند و روزانه ۱۴ هزار مسافر را جابهجا میکنند.
معاون فنی اداره کل راهآهن یزد با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ میلیون تن بار توسط راهآهن در استان یزد جابهجا شد که معادل ۳۰ درصد کل بار راهآهن کشور است، اظهار داشت: ۸۵ درصد هدفگذاریهای سال ۹۴ در بخش حمل بار محقق شده است.
وی با اشاره به اینکه در بخش خدماترسانی در ایستگاهها بیش از ۲ میلیارد تومان پروژه برای سال جاری تعریف شده است، اظهار داشت: عملکرد راهآهن در زمینه حمل بار باید ۱۷ درصد افزایش یابد که تلاش میکنیم این عدد امسال در اداره کل راهآهن یزد محقق شود.
سامعی به ایجاد بندر خشک در محدوده استان یزد اشاره کرد و گفت: این بندر خشک ۳۰ کیلومتر بعد از یزد و در محور ریلی یزد - مهریز قرار دارد که برنامهریزی کردهایم با احداث خط آهن رخش - اقلید به بندر خشک متصل شویم.
معاون فنی اداره کل راهآهن یزد با بیان اینکه راهآهن یزد - اقلید ۲۷۴ کیلومتر طول دارد که شامل ۱۲ ایستگاه است، اظهار داشت: از راهکارهای اصلی برای انتقال حمل بار از جاده به سمت ریل واقعیسازی نرخ گازوئیل است.
وی با اشاره به اینکه تا زمانی که ما به گازوئیل یارانه اختصاص میدهیم حمل بار توسط جاده برای صاحبان کالا توجیه اقتصادی دارد، افزود: در صورتی که باید با واقعیسازی نرخها حمل کالا به سمت ریل سوق یابد تا اهداف سند چشمانداز محقق شود و از سوی دیگر با کاهش مصرف سوخت جادههای ایمن و پاک داشته باشیم.
سامعی در خصوص راهآهن دو خطه بافق تا زرینشهر، گفت: براساس پیشبینیهای ما و با توجه به موقعیتهای استان یزد تقاضای حمل بار در راهآهن بندرعباس تا بافق و در ادامه بافق تا زریندشت که مراکز اصلی تولید کالا است وجود دارد.
نظر شما