به گزارش خبرگزاری مهر، وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: در دوازدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی تمامی استانهای کشور حضور دارند.
وی افزود: بخش مسابقهای این جشنواره شامل طراحان کسب و کار، فنآفرینان (شرکتهای دانش بنیان) و سرمایهگذاران کارآفرین است، در بخش فنآفرینان، رشد و توسعه شرکتهای دانشبنیان مورد ارزیابی قرار میگیرد.
معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: در بخش طراحان کسب و کار این جشنواره نیز ایدههای نو مبتنی بر فناوری که قابلیت تجاریسازی شدن دارند و در قالب یک نقشه راه تجاریسازی (طرح کسب و کار) ارائه شدهاند، بررسی خواهد شد.
احمدی خاطرنشان کرد: در بخش غیرمسابقهای این جشنواره نیز کارگاههای آموزشی فنآفرینی، نمایشگاههای فن آفرینان و ارتباط فنآفرینان با سرمایهگذاران پیگیری می شود.
وی عنوان کرد: بخش نمایشگاهی این جشنواره با هدف تعامل و گفتوگوی هر چه بهتر صاحبان صنایع، مدیران صنایع شرکتهای دانشبنیان و حضور سرمایهگذاران برگزار خواهد شد.
معاون پژوهشی وزارت علوم با ارائه گزارشی از دستاوردهای یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی گفت: در این دوره، در حوزه طرح کسب و کار آزاد ۱۰۰ طرح به دبیرخانه ارسال و در مرحله نهایی ۳ طرح برگزیده شد.
احمدی افزود: همچنین در جشنواره سال گذشته در حوزه طرح کسب و کار دانشجویی از ۲۷ استان کشور ۲۰۰ طرح دریافت شد که در مرحله نهایی ۳ طرح انتخاب شد و از میان ۲۵۰ تقاضا برای حضور در بخش فن آفرینی نیز ۱۰ طرح در ۴ بخش مجزا به مرحله نهایی راه یافت.
وی درخصوص دستاوردهای ویژه یازدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی تصریح کرد: اولین دوره المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی در ۲۷ استان کشور اجرا شد که مقدمه شکلگیری دومین المپیاد با حضور همه استانها در جشنواره دوازدهم شده است.
معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: اولین دوره برگزاری رویداد ارائه فنآفرینی شیخ بهایی با حدود ۸۰ طرح منجر به شکلگیری بخش جدیدی در جشنواره دوازدهم با عنوان فرصتهای سرمایهگذاری با بیش از ۱۱۰ طرح و جذب دهها سازمان بزرگ و کوچک سرمایهگذاری شد.
احمدی گفت: در این دوره از جشنواره در زمینه طرح کسب و کار ۳۲۰ طرح در بخش آزاد و ۵۲۸ طرح کسب و کار در بخش المپیاد دانشجویی از تمام استانهای کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و ۱۹ طرح در هر بخش موفق به راهیابی به مرحله نهایی شد.
وی به دریافت ۳۹۸ تقاضای فنآفرینی از ۲۲ استان کشور و راهیابی ۲۲ طرح برای مرحله نهایی در چهار بخش شرکتهای نوپا، شرکتهای رشد یافته، شرکتهای علوم انسانی و تداوم فنآفرینی اشاره کرد و گفت: در بخش فرصتهای سرمایهگذاری از ۸ استان، ۱۱۰ طرح دریافت شد که ۳۳ طرح به مرحله نهایی راه یافت.
معاون پژوهشی وزارت علوم همچنین از واگذاری ۱۷ فضای گفتوگو نشا (نقطه شروع ارتباط) به صنایع بزرگ و شرکتهای سرمایهگذاری خبر داد.
احمدی گفت: همزمان با برگزاری دوازدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، مراسم بیستمین سالگرد تأسیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و کارگاه مشترک دو مرکز منطقهای وابسته به یونسکو ISTIC از مالزی و IRIS از ایران نیز برگزار میشود.
نظر شما