۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۴۷

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی ۲۳ اردیبهشت آغاز می‌شود

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی ۲۳ اردیبهشت آغاز می‌شود

دوازدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی از ۲۳ اردیبهشت ماه در اصفهان آغاز می‌شود و تا ۲۵ اردیبهشت ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: در دوازدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی تمامی استان‌های کشور حضور دارند.

وی افزود: بخش مسابقه‌ای این جشنواره شامل طراحان کسب و کار، فن‌آفرینان (شرکت‌های دانش بنیان) و سرمایه‌گذاران کارآفرین  است، در بخش فن‌آفرینان، رشد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: در بخش طراحان کسب و کار این جشنواره نیز ایده‌های نو مبتنی بر فناوری که قابلیت تجاری‌سازی شدن دارند و در قالب یک نقشه راه تجاری‌سازی (طرح کسب و کار) ارائه شده‌اند، بررسی خواهد شد.

احمدی خاطرنشان کرد: در بخش غیرمسابقه‌ای این جشنواره نیز کارگاه‌های آموزشی فن‌آفرینی، نمایشگاه‌های فن آفرینان و ارتباط فن‌آفرینان با سرمایه‌گذاران پیگیری می شود.

وی عنوان کرد: بخش نمایشگاهی این جشنواره با هدف تعامل و گفت‌وگوی هر چه بهتر صاحبان صنایع، مدیران صنایع شرکت‌های دانش‌بنیان و حضور سرمایه‌گذاران برگزار خواهد شد.

معاون پژوهشی وزارت علوم با ارائه گزارشی از دستاوردهای یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی گفت: در این دوره، در حوزه طرح کسب و کار آزاد ۱۰۰ طرح به دبیرخانه ارسال و در مرحله نهایی ۳ طرح برگزیده شد.

احمدی افزود: همچنین در جشنواره سال گذشته در حوزه طرح کسب و کار دانشجویی از ۲۷ استان کشور ۲۰۰ طرح دریافت شد که در مرحله نهایی ۳ طرح انتخاب شد و از میان ۲۵۰ تقاضا برای حضور در بخش فن آفرینی نیز ۱۰ طرح در ۴ بخش مجزا به مرحله نهایی راه یافت.

وی درخصوص دستاوردهای ویژه یازدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی تصریح کرد: اولین دوره المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی در ۲۷ استان کشور اجرا شد که مقدمه شکل‌گیری دومین المپیاد با حضور همه استان‌ها در جشنواره دوازدهم شده است.

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: اولین دوره برگزاری رویداد ارائه فن‌آفرینی شیخ بهایی با حدود ۸۰ طرح منجر به شکل‌گیری بخش جدیدی در جشنواره دوازدهم با عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری با بیش از ۱۱۰ طرح و جذب ده‌ها سازمان بزرگ و کوچک سرمایه‌گذاری شد.

احمدی گفت: در این دوره از جشنواره در زمینه طرح کسب و کار ۳۲۰ طرح در بخش آزاد و ۵۲۸ طرح کسب و کار در بخش المپیاد دانشجویی از تمام استان‌های کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و ۱۹ طرح در هر بخش موفق به راهیابی به مرحله نهایی شد.

وی به دریافت ۳۹۸ تقاضای فن‌آفرینی از ۲۲ استان کشور و راهیابی ۲۲ طرح برای مرحله نهایی در چهار بخش شرکت‌های نوپا، شرکت‌های رشد یافته، شرکت‌های علوم انسانی و تداوم فن‌آفرینی اشاره کرد و گفت: در بخش فرصت‌های سرمایه‌گذاری از ۸ استان، ۱۱۰ طرح دریافت شد که ۳۳ طرح به مرحله نهایی راه یافت.

معاون پژوهشی وزارت علوم همچنین از واگذاری ۱۷ فضای گفت‌وگو نشا (نقطه شروع ارتباط) به صنایع بزرگ و شرکت‌های سرمایه‌گذاری خبر داد.

احمدی گفت: همزمان با برگزاری دوازدهمین دوره جشنواره ملی فن ‌آفرینی شیخ بهایی، مراسم بیستمین سالگرد تأسیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و کارگاه مشترک دو مرکز منطقه‌ای وابسته به یونسکو  ISTIC از مالزی و IRIS از ایران نیز برگزار می‌شود.

کد خبر 3618532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha