به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله علیاكبر كلانتری، ظهر یکشنبه در جمع اعضای شورایعالی و مجمع بسیج رسانه استان فارس، گفت: اعتقاد دارم اگر بخواهیم نیاز ایران و برخی كشورهای اسلامی را به لحاظ نیروهای عالم و روحانی تامین كنیم، نیازمند حداقل یك میلیون روحانی با سواد و مسلط هستیم. حال آنكه جمع كل روحانیون كشور حدود ۱۵۰ هزار نفر است.
وی اضافه كرد: همانگونه كه جامعه نیازمند پزشك، معلم، خبرنگار، كارمند و سایر متخصصان است، به كارشناس علوم دینی هم احتیاج دارد. امروز در فارس با حدود ۵ میلیون جمعیت، تنها ۴ هزار روحانی حضور دارد.
نماینده فارس در خبرگان رهبری تاکید کرد: وی در بخش دیگری از سخنان خود، اخلاق رسانه را یكی از مهمترین نكات در فعالیتهای رسانهای دانست و گفت: اصحاب رسانه چشم بیدار جامعه محسوب میشوند، هر مقدار انتشار خبر بیشتر، رشد و بالندگی جامعه بیشتر است البته همه اخبار قابلیت انتشار ندارند شاید انتشار یك خبر، موجب تضعیف جامعه شده و مورد سوءاستفاده دشمنان قرار گیرد.
آیت الله کلانتری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه وحدت تنها رمز موفقیت و پیروزی است، گفت: یکی از اقدامات بنیادی، تغییر مبنای علوم اسلامی از غربی به بومی است که برای رسیدن به وحدت حوزه و دانشگاه لازم است.
وی ادامه داد: متاسفانه تمامی مسائلی که در علوم انسانی تدریس می شود مبنای غربی دارد در حالیکه باید مبنای دینی و سنتی داشته باشد.
نماینده فارس در خبرگان رهبری تاکید کرد: حوزههای علمیه بهعنوان نهاد مادر محسوب میشود، تجربه اثبات كرده است كه در هر منطقه و شهری كه از حوزههای علمیه قوی و علما و روحانیون بصیر، متدین و توانمند برخوردار باشد، به لحاظ فرهنگی شاهد رشد و بالندگی خواهیم بود.
آیت الله کلانتری تصریح کرد: نقش حوزه های علمیه نباید به فراموشی سپرده شود و باید از این ظرفیت بسیار مهم به خوبی استفاده کرد.
نظر شما