۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۱۵

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان:

بیش از ۵ هزار عضو هلال‌احمر همدان بدون دستمزد کار می‌کنند

بیش از ۵ هزار عضو هلال‌احمر همدان بدون دستمزد کار می‌کنند

همدان – مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان از عضویت بیش از ۵ هزار نفر در جمعیت هلال‌احمر استان همدان خبر داد و گفت: این افراد اغلب حقوقی نداشته و فقط حق‌الزحمه رفت‌وآمد دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز کارخانه‌ای ظهر یکشنبه در دیدار کارکنان جمعیت هلال‌احمر استان همدان با امام‌جمعه همدان به تاریخچه شکل‌گیری جمعیت هلال‌احمر اشاره کرد و گفت: بر اساس اهداف شکل‌گیری این جمعیت، کشورها باید یکسری اقدامات درزمینه آموزش امدادی به افراد داشته باشند تا در مواقع نیاز به داد مجروحین برسند.

وی از شکل‌گیری جمعیت هلال‌احمر در ۱۹۰ کشور دنیا سخن گفت و افزود: شعار فدراسیون جهانی هلال‌احمر و صلیب سرخ به عبارت «هیچ جای دنیا نیست که ما حضور نداشته باشیم» اختصاص دارد.

کارخانه‌ای بابیان اینکه در ایران نیز تأسیس جمعیت هلال‌احمر به سال ۱۳۰۱ می‌رسد، گفت: امروزه این  نهاد در تمام روستاها، شهرها و جاده‌ها فعالیت دارد و معمولاً افراد از سنین ۵ سالگی تحت عنوان «غنچه‌های هلال» وارد جمعیت هلال‌احمر می‌شوند و ضمن آشنایی با فعالیت‌ها تا سن ۲۹ سالگی، جوان و سپس تحت عنوان داوطلب از آن‌ها نام‌برده می‌شود.

وی بابیان اینکه تعداد پرسنل جمعیت هلال‌احمر استان همدان ۱۹۰ نفر است اما تعداد اعضای داوطلب و جوان به‌طور مشخص ۵۳۰۴ نفر است، گفت: اعضای داوطلب در پایگاه‌ها، امدادرسانی‌ها، کاروان‌های سلامت و در انواع و اقسام فعالیت‌های مربوط به این سازمان حضور فعال دارند درحالی‌که حقوقی نداشته و فقط حق‌الزحمه رفت‌وآمد را دریافت می‌کنند.

وی اظهار داشت: درمجموع دو میلیارد تومان هزینه عمرانی برای جمعیت هلال‌احمر استان همدان برآورد شده که استاندار وعده تأمین یک میلیارد تومان آن را داده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان یادآور شد: جمعیت هلال‌احمر استان همدان در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ حادثه را پوشش داده که ۸۱ درصد از این حوادث مربوط به حوادث جاده‌ای و متأسفانه  ۶۲ درصد از حوادث جاده‌ای نیز مربوط به واژگونی خودروها بوده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان در ادامه بابیان اینکه یکی از ارزیابی‌های موجود در دنیا، دهش و یا بخشش است که ۳ معیار دارد، گفت: اینکه مردم یک کشور چقدر به دیگران کمک مالی می‌کنند یا چقدر از وقت خود را به یک موسسه خیریه اهدا می‌کنند و یا چقدر به یک غریبه کمک می‌کنند در این مقوله مدنظر است.

وی گفت: بر اساس این معیار ایران در سال ۲۰۱۳ رتبه ۱۵ را در میان کشورهای جهان داشت اما در سال ۲۰۱۵ به رتبه ۳۲ رسیده است.

کد خبر 3619754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha