خليل سمائي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در ساري افزود: مازندران در سال گذشته براي اولين بار در كشور تابوي برگزاري جشنواره مجسمه هاي شني در 5 كشور مكزيك، فرانسه، پرتقال ، انگليس و سه كشور كه به طور مشترك جشنواره داشتند را شكست.
وي با اشاره به رشد كمي و كيفي دومين جشنواره مجسمه هاي شني گفت: از 23 استان كشور 275 اثر به دبيرخانه جشنواره در شهرستان بابلسر ارسال شد كه هيات داوران 78 اثر را انتخاب كردند.
مدير اجرائي جشنواره مجسمه اي شني در خصوص بخشهاي مختلف جشنواره اظهار داشت: 24 اثر در بخش موضوع آزاد، 15 اثر در بخش اصلي با عنوان پيامبر اعظم و حدود 40 اثر در بخش جنبي جشنواره اجرا مي شود.
وي تعداد آثار منتخب هنرمندان مازندراني را 24 اثر عنوان كرد و افزود: دومين جشنواره مجسمه شني از 15 تا 31 مرداد ماه سال جاري و در سواحل شهرهاي ساري، بابل و رامسر برگزار مي شود كه تجليل از علي اكبر صنعتي هنرمند فقيد مجسمه ساز عصر روز 20 مرداد در سينما شقايق بابلسر از جمله برنامه هاي جنبي جشنواره است.
وي اهداف جشنواره را تعميم و تقويت نگاه مردم به هنر معاصر، ايجاد بستر مناسب براي فعاليتهاي فرهنگي و پذيرش توريسم، آشنائي بيشتر مردم با اسطوره هاي ملي ، مذهبي و بومي و تقويت باورهاي فرهنگي و ديني عنوان كرد.
سمائي درباره چگونگي محتواي مجسمه ها گفت: سعي شده آثاري انتخاب شود كه بيشتر به باورهاي ديني و فرهنگي مردم نزديك است و بخش اصلي با موضوع پيامبر اعظم(ص) محتوي مجسمه ها را غني تر مي سازد.
وي با بيان اينكه در اين جشنواره مجسمه سازي به ميان مردم مي آيد خاطر نشان كرد: مردم و گردشگران در جشنواره مجسمه هاي شني از نزديك با مجسمه سازي آشا مي شوند و اين هنر در معرض ديد عموم قرار مي گيرد.
نظر شما