به گزارش خبرگزاري مهر، رئيس جمهوري كه در جمع اعضاي پژوهشكده رويان سخن مي گفت: ضمن قدرداني از موفقيت محققان اين موسسه در دستيابي به فناوري توليد، تكثير و انجماد سلولهاي بنيادي گفت: ما بايد تلاش كنيم با وجود استعدادها و ظرفيت هاي موجود در زمينه هايي كه فاصله زيادي با كشورهاي دنيا نداريم، به كانون توليد آن فناوري مبدل شويم.
خاتمي از حركت كشور در سالهاي اخير درعرصه " نانوتكنولوژي" ITC , IT ابراز خرسندي كرد و گفت: دولت در آستانه تدوين بودجه كشور رقم هاي قابل توجهي به توسعه علمي كشور اختصاص خواهد داد.
رئيس جمهور همچنين ضرورت همكاري و حمايت معنوي همه دستگاهها و مراكز پزشكي و دانشگاهي در جهت پيشگام بودن در زمينه فناوري سلولهاي بنيادي را خاطر نشان ساخت.
پيش از سخنان رئيس جمهوري دكتر منتظري رئيس جهاد دانشگاهي از موفقيت فرزندان انقلاب در دستيابي به فناوري توليد، تكثير و انجماد سلولهاي بنيادي به عنوان انقلاب در علم پزشكي ياد كرد كه تنها 10 كشور جهان موفق به انجام آن شده اند.
دكتر كاظمي رئيس پژوهشكده رويان نيز در گزارشي از اين مركز غير دولتي كه در زمينه درمان نازايي و پزشكي توليد مثل، آموزش و پژوهش فعاليت مي كند، گفت: محور فعاليت هاي اين مركز در زمينه توليد سلولهاي عصبي، قلبي و ديابت است و ارزش خدمات ارايه شده آن بالغ بر ميليونها دلار مي شود.
همچنين دكتر بهاروند محقق اصلي پروژه با ارايه گزارشي از چگونگي دستيابي به بن ياخته ها، ارزش اين جهش علمي در داروسازي، پيوند اعضا و اصلاح ژنتيك را تبيين كرد و گفت: دستاورد ايران مودر توجه محافل علمي وخبري جهان قرار گرفته است.
نظر شما