عضو انجمن روزنامه نگاران در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، با اعلام اين مطلب افزود : با توجه به عدم اصلاح اساسنامه در 5 سال اخير، اعضاي هيئت مديره انجمن صنفي همانند گذشته و بدون توجه به حقوق و منافع روزنامه نگاران با اين مسئله سياسي برخورد مي كنند.
رضا مقدسي گفت : با توجه به ابلاغ وزارت كار در سال 80 مبني بر اصلاح اساسنامه اين انجمن، انتظار مي رفت كه اعضاي هيئت مديره در همان تاريخ اعلام شده و در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام كنند اما عدم همكاري اين اعضا با وزارت كار جاي سوال داشته و امروز مشكل ساز شده است.
به گفته وي، در ميان اعضاي فعلي هيئت مديره اين انجمن، عده اي منافع جمعي روزنامه نگاران را فداي خواسته هاي گروهي خود كرده و براي ماندن در مسند قدرت خود را به هر آب و آتشي مي زنند.
اين روزنامه نگار معتقد است انتخابات فرداي انجمن صنفي به صورت غير قانوني برگزار شده و فاقد ناظر قانوني خواهد بود . در اين صورت به دليل عدم تاييد مراجع قانوني، اعضاي هيئت مديره جديد مشروعيت نخواهند داشت. همچنين تنها افرادي در انتخابات فردا شركت مي كنند كه خود از اعضاي فعلي هيئت مديره انجمن هستند و سعي در نگاهداشتن جايگاه فعلي خود دارند.
وي تصريح كرد : هيئت مديره فعلي انجمن صنفي روزنامه نگاران بايد بپذيرند كه در سال هاي اخير براي كسب مطالبات معمولي روزنامه نگاران از جمله دريافت لپ تاپ نيز ناتوان عمل كرده و نمي توانند به درستي از منافع روزنامه نگاران دفاع كنند چرا كه همواره منافع اين قشر از جامعه را فداي منافع جناحي و سياسي خود كرده اند.
مقدسي در ادامه يادآور شد : اگر انجمن صنفي در يك مسير قانوني اساسنامه خود را مطابق ايراداتي كه به آن وارد است اصلاح كند به طوري كه كميته اي فراگير تشكيل و اشكالات وارده به اساسنامه و ساير مسائل و مشكلات آن بررسي و طي يك مجمع فوق العاده نسبت به اصلاح اساسنامه تصميم گيري شود، انجمن صنفي در مسير قانوني خود قرار گرفته و قطعا وجاهت و مقبوليت خود را بازخواهد يافت.
نظر شما