به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي كل سپاه، حجت الاسلام سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه در مراسم معارفه حجت الاسلام مجيدي به عنوان مسئول نمايندگي ولي فقيه در سازمان حفاظت سپاه و توديع حجت الاسلام سالك با بيان مطلب فوق افزود: پيامبر اعظم (ص) دين جامعي را بنيانگذاري كرد كه تمام ابعاد زندگي بشر را در بر مي گيرد.
وي با مقايسه بين دو جريان فكري علوي و اموي در تاريخ گذشته و تطبيق آن با زمان حاضر گفت: يكي از اصولي را كه پيامبر بزرگ اسلام پايه گذار آن بود اين بود كه حكومت بايد مشروعيت الهي داشته باشد و اينكه منشا مشروعيت حاكميت الهي است و يكي از تفاوت هاي جريان فكري اميرالمومنين (ع) با جريان فكري اموي در همين ديدگاه بود. جريان علوي معتقد است اصل حاكميت با ذات باريتعالي است. پيامبر اسلام (ص) پايه گذار اين اصل بود اما پس از رحلت ايشان مردم به اين اصل وفادار نبودند غافل از اينكه انكار امامت در نهايت به انكار نبوت منجر مي شود.
سعيدي افزود: در زمان حاضر نيز تفاوت اصولگرايان با برخي از ديگر جريانها در اين است كه اصولگرايان مي گويند دين به مردم حق مي دهد وارد حاكميت شوند و منشا حاكميت و مشروعيت الهي است اما در نقطه مقابل معتقدند راي مردم به حاكميت و ولايت مشروعيت مي دهد.
نماينده ولي فقيه در سپاه بحث قلمرو دين را دومين تفاوت جريان فكري علوي و اموي دانست و اظهار داشت: جريان اموي دين را جزو حوزه فردي قلمداد كرد و سكولارها هم مي گويند دين نبايد وارد حاكميت شود. در عصر بعد از پيامبر عظيم الشان اسلام نيز همين اتفاق افتاد و گفتند دين و سياست جداست و سكولاريسم از همان مقطع آغاز شد و لطمه اي به دين و مردم وارد شد كه در واقعه كربلا فرزند پيامبر اكرم(ص) را به شهادت رساندند و مي خواسند جريان حق وفادار به اصول پيامبر را از بين ببرند.در حالي كه جريان علوي معتقد است دين جامعيت دارد و از صفر تا صد زندگي انسان در تمامي ابعاد سياسي، اجتماعي، ديني را در بر مي گيرد.
حجت الاسلام سعيدي در زمينه سومين مورد اختلاف بين تفكرعلوي و اموي و قلمرو اختيارات رهبري با طرح اين سئوال كه آيا پيامبر (ص) رهبري ديني، سياسي، اجتماعي جامعه اسلامي را برعهده داشت يا نه؟ ميزان اختيار رهبري تا چه حد است؟ افزود: جريان اموي معتقد است وظيفه پيامبر (ص) فقط ابلاغ و تبليغ بوده است جريان علوي اعتقاد بر اين دارد كه رهبري پيامبر (ص) داراي ابعاد گوناگوني است وعلاوه بر تبليغ احكام اسلام، مسئوليت ساماندهي و اداره جامعه بشري را برعهده داشته و در عصر امامت و غيبت، رسالت فقيه جامع الشرايط به همين شكل داراي ابعاد گوناگون و از جمله آنها اداره جامعه است.
وي با اشاره به اينكه در عصر حاضر اصلاح طلبان قرائت جديدي از دين و سياست دارند گفت: برخي اصلاح طلبان منشور سازمان را كه نوشته بشر است فراديني مي بينند اما اختيارات رهبري را كه منشا الهي دارد فراتر از قانون نمي بينند.
نماينده ولي فقيه در سپاه تاكيد كرد: براي تكامل بشر راهي به جز اين وجود ندارد كه حاكميت منشا الهي داشته باشد اميرالمومنين (ع) و پيروانش معتقد بودند كه در عصر امامت بايد قانون منشا الهي داشته و اين اصول فرازماني است يعني اصل مشروعيت الهي حكومت و قانون، اصل جامعيت دين و اصل توسعه اختيارات رهبري ولايت در دوران امامت و فقاهت هم ساري و جاري است.
وي در پايان با اشاره به طرح آمريكا براي شكل دهي خاورميانه بزرگ و زمينه سازي تحقق آن با حمله به افغانستان و عراق افزود: تلاش آمريكا براي شكل دهي خاورميانه بزرگ با حضور مجاهدين در عرصه افغانستان و حضور ائتلاف در عرصه قانونگذاري و دولت عراق نتيجه معكوس دارد و خاورميانه اسلامي در حال شكل گيري است.
نماينده ولي فقيه در سپاه به تهاجم اسرائيل به لبنان با محوريت آمريكا و مقاومت دليرانه حزب الله گفت: اين حركت در تداوم استراتژي آمريكا در حربه سلطه بر خاورميانه است كه مقاومت لبنان زمينه ساز شكت اسرائيل و خنثي سازي استراتژي آمريكا شده است.
نظر شما