به گزارش خبرگزاري مهر ، فرمانده نيروي مقاومت بسيج خراسان شمالي با اشاره به تركيب جمعيتي استان گفت: هم اكنون بيش از 60 درصد جمعيت اين استان را روستاييان تشكيل داده و به صورت طبيعي اقتصاد و معيشت آنان و استان بر پايه كشاورزي و دامداري است.
سرهنگ حسينعلي يوسف عليزاده ، سنتي بودن كشاورزي روستاييان را موجب بازدهي كم و مشكلات اقتصادي آنان دانست و خاطر نشان ساخت: بسياري از كشاورزان محروم استان همواره در فصل برداشت محصول براي جمع آوري آن دچار مشكل مي شوند و اين در حالي است كه دانش آموزان و جوانان روستايي عملا در ايام تابستان به كمك خانواده مي آيند.
وي به تلاش براي سازماندهي جوانان خراسان شمالي در قالب اردوهاي فراغت به منظور فعاليت درعرصه هاي مختلف سازندگي به ويژه محروميت زدايي اشاره كرد وگفت: علاوه بر نيازي كه استان براي پيشرفت و سازندگي به نيروي جوانان دارد اگر برنامه مدون هدفمند و در عين حال مفرحي براي جوانان در نظر گرفته نشود آنان به صورت ناخواسته به فعاليت هايي غير مفيد كه طبعات منفي اجتماعي نيز دارد وارد شوند.
عليزاده افزود: ورود به فعاليت هاي جسمي و عام المنفعه همواره براي قشر دانش آموزان و جوانان اهميت و جاذبه دارد و همچنين در اردوهاي هجرت برگزار شده تا كنون حضور داوطلبانه افراد غير بومي براي كمك به اهالي منطقه محروم موجب حركت و ورود خود جوش ساكنان در فعاليت هايي مانند بهسازي مدرسه مسجد جاده هاي دسترسي جمع آوري محصولات كشاورزي وغيره شده است.
وي ادامه داد: هم اكنون با كمك و استقبال جوانان استان اردوهاي هجرت بسيج سازندگي اين منطقه درعرصه هاي شش گانه محروميت زدايي آموزش وپژوهشي محيط زيست عمران منابع طبيعي بهسازي مدارس محروميت زدايي و غير فعال بوده و تا پايان تير ماه نيز از برنامه هاي پيش بيني شده گرفته است.
نظر شما