عليرضا براتيان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، در مورد جديدترين بخشنامه هاي ارتقاي شغلي معلمان افزود: عامل حفظ و ارتقاء توانمند سازي فردي ، 270 نمره دارد كه بايد هر معلم در طول 7 سال اين نمره را كسب نمايد.
وي ادامه داد: در سال 83 ، يعني اولين سال اجراي اين طرح ، 60 نمره بدون آزمون به همه معلمان اضافه شد و طي سال گذشته كه سال دوم طرح بود ، نه آزموني گرفته شد و نه امتيازي به معلمان داده شد كه اين امر نارضايتي هايي در فرهنگيان به وجود آورد.
مشاور وزير آموزش و پرورش تاكيد كرد: امسال برآورد كرديم كه اگر قرار باشد آزموني گرفته شود ، نه زماني در اختيار داريم و نه قادر به پرداخت بودجه تامين شده هستيم. بنابراين مصوب شد امسال بدون آزمون به همه معلمان 100 نمره داده شود.
وي ادامه داد: با اين احتساب و با اضافه كردن 100 نمره امسال به اضافه 60 نمره قبلي ، دغدغه معلمان از كسب اين امتياز كاهش خواهد يافت.
براتيان درباره بند ديگري كه مصوب شد ، گفت: بر اساس اعلام سازمان مديريت و برنامه ريزي ، در بند كيفيت خدمات آموزشي و پرورشي ، قرار بود نمره از 300 به 200 كاهش يابد و اين 100 نمره در عوامل ديگر پخش شود.
مديركل امور اداري وزارت آموزش و پرورش افزود: اما با توجه به آمارهاي به دست آمده ، اين امر باعث مي شد كه 300 هزار نفر از معلمان از نمره 600 به 550 برسند و اين تعداد از افراد ، پشت درهاي ارتقاي شغلي قرار بگيرند كه اين موضوع در ابتداي مهر به موجي عظيم و نا به حق تبديل مي شد.
وي درباره راه حل اين مشكل گفت: با هماهنگي هاي انجام شده با سازمان مديريت و برنامه ريزي ، قرار شد امسال اين مصوبه اجرا نشود و همه معلمان از 300 امتيازي كه مديران حق اعطاي آن را داشتند بهره مند شوند ، از همين جهت معلمان با كاهش امتياز روبرو نخواهند شد و در سال هاي بعد هم تصميماتي خواهيم گرفت كه معلمان متضرر نشوند.
نظر شما