۲۱ مرداد ۱۳۸۵، ۸:۲۷

وجود يك مشاور و روان شناس به ازاي هر 1000 خانوار ايراني ضروري است

وجود يك مشاور و روان شناس به ازاي هر 1000 خانوار ايراني ضروري است

رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور گفت: مهم ترين گام در جهت ارتقاء سطح بهداشت رواني جامعه ، اختصاص يك مشاوره خانواده و روانشناس براي حداقل 1000 خانواده در كشور است.

دكتر غلامعلي افروز در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: فرهنگ سازي و مشاوره در ميان اعضاي خانواده ها از يك سو و بهره گيري از روان شناسان و مشاوران حاذق و متعهد در هر يك از نهادها و سازمان هاي دولتي براي انجام تمامي فعاليت هاي سازماني ، نيازي است كه همواره در جهت بهبود و ارتقا سطح بهداشت رواني جامعه احساس مي شود.

وي تصريح كرد: بر اساس اهداف و برنامه ريزي هاي صورت گرفته در سازمان نظام روان شناسي و مشاوره كشور اميد مي رود ظرف 2 سال آينده اين مشكلات مرتفع شده و شاهد رشد چشمگيري در اين زمينه باشيم.

رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور در رابطه با تجهيز خانه هاي سلامت تهران به روان شناسان و مشاوران مورد تاييد سازمان ، اظهار داشت: بر اساس تعهدات شهرداري تهران ، تعداد اين خانه ها به 100 مركز مي رسد كه با توافق انجام شده ميان شهرداري و سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور ، در هر يك از اين مراكز خدمات روانشناسي و مشاوره نيز ارايه خواهد شد.

افروز با اشاره به تعرفه پيشنهادي سازمان نسبت به دريافت وجه توسط روان شناسان و مشاوران ، تصريح كرد: ميزان اين تعرفه بين 7 تا 22 هزار تومان در نظر گرفته شده كه مبلغ 7 هزار تومان براي روان شناسان فوق ليسانس غير هيات علمي در شهرستان هاي كوچك ، مبلغ 22 هزار تومان براي روان شناسان فوق پروفسور در شهر تهران و 14 هزار تومان به طور ميانگين براي ديگر روانشناسان داراي مدرك فوق ليسانس به بالا به دولت پيشنهاد شده است.

وي خاطر نشان كرد: كليات اين طرح به تصويب رسيده اما چند ماهي است كه منتظر دريافت دستور ابلاغ اين طرح از سوي معاون اول رئيس جمهور هستيم.

رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور با بيان اينكه هم اكنون بيش از 100 مركز روانشناسي با مجوز سازمان بهزيستي و سازمان ملي جوانان مشغول به فعاليت است ، اضافه كرد: تمامي مراكزي كه داراي مجوز فعاليت از سازمان هاي مذكور هستند تا پايان شهريور امسال فرصت دارند براي دريافت تاييديه شروع و يا ادامه فعاليت به سازمان نظام مشاوره مراجعه و نسبت به اخذ تاييديه اين سازمان اقدام كنند. البته مسئولان مراكزي كه داراي مدرك فوق ليسانس و بالاتر دريكي از رشته هاي روان شناسي و مشاوره هستند ، در اولويت اخذ مجوز قرار دارند.

وي در پايان يادآور شد: از ابتداي سال جاري تا كنون 10 درصد از مجموع مراكز فاقد پروانه تاييد از سازمان نظام روان شناسي و مشاوره كشور هستند براي دريافت اين مجوز اقدام كرده و پروانه هاي خود را دريافت كرده اند. همچنين اگر مسئولان ديگر مراكز در زمان مقرر براي دريافت اين مجوز اقدام نكنند مطابق ضوابط و مقررات قانوني با آنها برخورد و در صورت ادامه فعاليت نسبت به پلمپ اين مراكز اقدام خواهد شد.

کد خبر 365376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha