۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷

معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان:

مردم باید در جریان بحران جمعیتی قرار گیرند

مردم باید در جریان بحران جمعیتی قرار گیرند

معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان با بیان اینکه بحران های جمعیتی مثل سالمندی، کشور را تهدید می کند، گفت: مردم باید در جریان بحران جمعیتی قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرشته روح‌افزا در نشست خبری هفته جمعیت که در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، با اشاره به نامگذاری اسامی هفته جمعیت افزود: در این هفته با هماهنگی ثبت احوال کشور در تمام حوزه‌ها همایش‌های خاص با هدف افزایش جمعیت برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین بسیج جامعه زنان با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی یک نشست تخصصی با محوریت افزایش جمعیت برگزار می‌کند تا فرهنگسازی در زمینه افزایش نرخ باروری ایجاد شود.

معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان تاکید کرد: مردم باید در جریان مسائل جمعیتی و بحران‌های جمعیت کشور قرار گیرند، به همین منظور روزی در تقویم کشور به نام روز جمعیت از سوی شورای فرهنگ عمومی نامگذاری شده است.

روح‌افزا اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب بیش از ۲۰ بار به موضوع جمعیت پرداخته‌اند، بنابراین کارشناسان و متخصصان باید مسائل جمعیتی کشور و بحران‌های پیش‌رو به ویژه موضوع سالمندی جمعیت را برای مردم تبیین کنند تا شاهد افزایش نرخ باروری در کشور تا نزدیک شدن به سطح جانشینی باشیم.

کد خبر 3654912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha