به گزارش خبرنگار مهر، مجید ضماهنی عصر سه شنبه در مراسم افتتاحیه نخستین مسابقات سراسری برنامه نویسی دانشجویی دانشگاه پیام نور در بابل افزود: دانشجویان پیام نور در سراسر کشور در چند سال اخیر ۱۲۹ مدال کسب کردند که ۴۰ مدال طلا، ۵۶ مدال نقره و ۲۳ مدال برنز بوده است.
وی گفت: مسابقات acm نخستین مسابقه دانشجویی سراسر کشور است که با هدف هویت بخشی، شناسایی استعدادها، ایجاد انگیزه، ساماندهی وجذب وپرورش استعدادها در زمینه برنامه نویسی برای کارآفرینی در زمینه صنعت برگزار شد.
ضماهنی با بیان اینکه در مسابقات سازه ها و مسابقات ماکارونی برترین هایی داشتیم ولی برنامه acm اولین مسابقه است که با شرکت ۴۲ تیم در حال برگزاری است.
وی از ثبت ۸۰۰ اختراع توسط دانشجویان دانشگاه پیام نور کشور خبر داد و گفت: امید داریم این مسابقه علمی حمایت شود تا در سطح ملی و بین الملی برگزار شود.
عضو هیئت مدیره کامپیوتر ایران نیز گفت: برنامه آی اس ام acmیک تجربه بیزنیسی بوده و سالیان است که قدرتهای بزرگی چون آمریکا با برپایی این مسابقات در سراسر کشور به جذب نخبگان می پردازند و با هزینه کم نخبگان را شناسایی می کنند.
وی یکی از محورهای مهم این مسابقات را با توجه به شعار اقصتاد مقاومتی، تولید نرم افزار های بومی و خودکفایی در این زمینه برشمرد و از دغدغه های فرهنگی را شناخت نیروی مستعد و شناسایی نخبگان بیان کرد و گفت: این برنامه برخلاف بقیه مسابقات علمی به مسابقات ورزشی نزدیک تر است و با تفکر الگوریتمی که به فکر وذهن کمک می کند و در زندگی کاربرد دارد.
احمد فراهی گفت: این مسابقات یک جو عملی و موج علمی را در دانشگاه به وجود می آورد و یکی از خروجی این مسابقات کارعملی است.
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران نیز گفت: یکی از محوری ترین بخش اقتصاد مقاومتی تولید نرم افزارهای بومی است، چرا که آمریکا به عنوان بزرگترین تولید کننده نرم افزار از جمله فیس بدک وتوییتر آسیبهای اجتماعی وفرهنگی زیادی را به کشور ما وارد کرده است.
اسدالله دیوسالار برگزاری مسابقات acm را از افتخارات دانشگاه پیام نور کشور عنوان کرد و گفت: مسابقات برای اولین بار در دانشگاه پیام نور بابل با شرکت ۴۲ تیم از سراسر کشور در حال برگزاری است.
نظر شما