حمید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تمامی مراحل اظهار کالا از ابتدا تا انتها به طور کامل از طریق این سامانه انجام می شود، افزود: با تجهیز گمرک چوئبده به این سامانه و اتصال آن به شبکه اصلی و سراسری ضمن تسهیل در امور، از اتلاف وقت و صرف هزینه های فراوان جلوگیری و سبب بالا رفتن سرعت انجام کار، صحت و سلامت کار و عدم مراجعه حضوری افراد به گمرک می شود.
وی از تکریم ارباب رجوع، سرعت بخشی و آسان سازی روند ترخیص کالا، کاهش خطای انسانی، کاهش تخلفات گمرکی و قاچاق کالا، شفاف سازی روند تجارت و جلوگیری از تضییع حقوق دولت و جلوگیری از ضرر و زیان صاحبان کالا به عنوان دیگر اهداف راه اندازی این سامانه نام برد.
مدیرکل گمرک آبادان با اشاره به الکترونیکی شدن رویه های گمرکی اظهار کرد: با انجام این کار امكان دسترسی اظهار كنندگان به سوابق ارزش اظهاری كالای خود نسبت به تنظيم اظهارنامه و پرداخت توام به صورت الكترونیک، سرعت انجام كار بدون لزوم مراجعه حضوری به گمرک تا حد زيادی افزايش می يابد.
احمدی تصریح کرد: با توجه به برقراری ارتباط سيستماتیک گمرک با انبارها و بنادر و اتوماسيون فرآيندهای اجرايی، موضوع امكان زمان سنجی انجام كار برای گمرک و به تبع آن گیرندگان خدمات فراهم می شود.
به گفته وی، با راه اندازی این سامانه در گمرک چوئبده و اتصال آن به شبکه سراسری و اصلی تمامی امور مربوط به رویه واردات کالا این گمرک به صورت الکترونیکی انجام می شود و موارد استعلام کالا نیز از طریق سایت پنجره واحد تجارت فرامرزی و سامانه پیامکی گمرک صورت می گیرد.
احمدی با بیان اینکه پس از صدور پروانه سبز الکترونیکی، کد رهگیری به صاحب کالا داده می شود، گفت: با این اقدام نه تنها رسیدگی به پرونده های گمرکی در کوتاه ترین زمان ممکن توسط کارشناسان امور گمرکی انجام شود، بلکه از جعل پروانه های کاغذی نیز جلوگیری می شود.
نظر شما