به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه ملی آمادگی بیمارستانی در حوادث و بلایا با محوریت ارائه آموزشهای لازم، تدوین برنامه آمادگی، ترسیم الگوی هشدار اولیه و نحوه فعالسازی، هشدار اولیه و اعلام خطر و... پیش از ظهر امروز یکشنبه با حضور مسئولان در کرمانشاه آغاز به کار کرد و به مدت ۲ روز ادامه مییابد.
معاون تخصصی اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت بهداشت و درمان در این جلسه برگزاری کارگاه های آمادگی بیمارستانی را گامی در جهت تمرکز زدایی و ترویج آن در سطح کشور دانست و گفت: کارگاههای آمادگی بیمارستانی در قالب ۵ کارگاه تخصصی شامل HSI، EOP، DHMR، ICF و HICF طراحی و در سطح کشور برگزار میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در مراسم افتتاح این کارگاه اظهار داشت: با توجه به ضرورت آمادگی بیمارستانهای استان در شرایط بحران و حوادث مترقبه تمامی بیمارستانها برای اثربخشی بیشتر باید با سایر ارگانهای امدادی هماهنگی مطلوب داشته باشند.
دکتر حسین کریم بر ارتقا مدیریت بحران بیمارستانی و افزایش ظرفیت اورژانس به ویژه کسب آمادگی اورژانس پیش بیمارستانی تاکید کرد.
سرپرست مرکز فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه نیز در این نشست گفت: کرمانشاه دومین منطقه برگزار کننده کارگاه آمادگی بیمارستانی در سطح کشور است و در این کارگاه طی مدت برگزاری با مشارکت دستگاههای مرتبط برنامههای مختلفی اجرا خواهد شد.
نظر شما