به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین مقیمی ظهر سهشنبه در گردهمایی آموزشی تخصصی فرمانداران سراسر کشور افزود: در سال ۹۵ سه موضوع مهم در دستور کار است که توجه به مسائل اجتماعی و کاهش معضلات اجتماعی، نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی و توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تکریم اربابرجوع ازجمله این سه موضوع است که باید در ادارات و فرمانداریها در دستور کار مهم فرمانداران، بخشداران و مسئولان باشد.
وی اظهار داشت: فرمانداران ۹۰ کارگروه، کمیته و شورا را در برنامه کاری برای هماهنگی بین دستگاهها در دستور کاردارند که کار سنگینی است و باید در طول سال جاری انجام شود و در کنار آن مهمترین مسئله توجه به اقتصاد مقاومتی است.
معاون سیاسی وزیر کشور بابیان اینکه در اجرای اقتصاد مقاومتی نیازمند تحول بنیادی در اقتصاد مقاومتی هستیم، یادآور شد: دولت فرماندهی این کار را به معاونت اول رئیسجمهور داده و استانداران در رابطه با چگونگی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی رایزنی کردند و در مسائل تکریم اربابرجوع و مسائل اجتماعی نیز برنامهها و دستورالعملها در دستور کار بوده است.
مقیمی گفت: همایش آموزش فرمانداران در شش کارگروه در حال برگزاری است و توجه به مسائل اجتماعی، تکریم اربابرجوع و اقتصاد مقاومتی در این دوره بهعنوان نقشه راه باید در دستور کار باشد تا به تحول مناسب در کشور برسیم.
وی افزود: منظور از اجرای سیاست اقتصادی، تحول اقتصادی در کشور است که باید به عینه دیده شود و فرمانداران و بخشداران بهعنوان افرادی که در خط اول این خاکریز هستند، باید ادارات و مردم را بسیج کنید تا سرمایهگذاری مناسب انجام و تحول اقتصادی شکل گیرد و برای اجرای این سیاستها باید جایگاه فرمانداری شناخته شود.
معاون سیاسی وزیر کشور بابیان اینکه در سال ۹۴ دو انتخابات مهم اجرایی شد که عمده کار و فعالیت و مسئولیت بر عهده فرمانداران و بخشدارانی بوده که در انتخابات نقش داشتند، ادامه داد: با برگزاری انتخابات سال ۹۴، اظهارنظرهای امروز برای انتخابات گذشته این است که با حضور حداکثری تحققیافته و در امنیت کامل برگزارشده است.
مقیمی گفت: سه موضوع اصلی در انتخابات در دستور کار ما بود که این مسئله که رأی حقالناس است و در ستاد انتخابات باید به این موضوع توجه اساسی شود، قانونی عمل کردن انتخابات و رعایت قانون و موضوع سوم، بیطرفی وزارت کشور بهعنوان مجری انتخابات ازجمله این موارد بوده است که باید در تمام مراحل موردتوجه قرار گیرد و گرفت و انتخابات در صحت و سلامت برگزار شد و امروز از آن بهعنوان انتخاباتی که مسائل مختلف در آن رعایت شده یاد میکنند.
وی افزود: در این انتخابات همه جریانهای سیاسی کشور وارد شدند و ۱۲ هزار داوطلب ثبتنام کردند و همه افرادی که به مراحل بعدی آمدند، کارها برای آنان طبق قانون پیش رفت و در هفت روز تبلیغات تمامی جریانات سیاسی حرفهای خود را گفتند و هر داوطلب از هر سخنران دعوت و درجاهای مختلف سخنرانی و مواضع اعلام شد.
معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: وزیر کشور در اجرای سیاستهای دولت انتظار دارد استانداران، فرمانداران و بخشداران مجریان سیاست دولت باشند و به مردم گزارش ارائه دهند و در این راستا فعال واردشده و اطلاعرسانی کنند و درواقع سیاستهای دولت که همان سیاستهای کلی نظام است، اجرایی شود.
مقیمی گفت: برای اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی جایگاه فرمانداریها بهخوبی تبیین و نقش و مسئولیت فرمانداران در اجرای اقتصاد مقاومتی به آنان از سوی وزیر کشور اعلامشده است و در این راستا دفاع از عملکرد دولت در دستور کار فرمانداران و بخشداران باشد و اجازه دهیم تلاشهای مختلف دولت زیر سؤال برود.
نظر شما